Serile «Din inimă pentru copii»: Liviu vă invită la restaurant!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Liviu Vârciu va juca un nou rol, joi seară, la restaurantul “Riviera” din Capitală. Nu, nu filmează într-o nouă telenovelă "marca Pro TV", ci, din prea plinul sufletului său a oferit o părticică Serilor "Din inimă pentru copii".

Timp de două ore, începând cu orele 19.30, Liviu va intra în rolul unui chelner şi va servi la mese pentru un scop caritabil.

Veniţi să cinaţi la restaurantul "Riviera" din Parcul Naţional (în apropiere de pasajul Muncii, pe bd. Basarabiei 23), contribuind astfel şi voi la salvarea unui copilaş ce are mare nevoie de sprijin.

E vorba de Robert Gherman, un băieţel de 12 ani, plecat la clinica Gaslini, din Italia, pentru un transplant de celule stem. Sperăm din suflet să reuşească transplantul, fiindcă Robi e la limita puterilor, după 11 ani de transfuzii de sânge.

Copilul şi părinţii săi vor sta în Italia o jumătate de an, fiindcă procedura unui transplant este extrem de complicată. O parte din încasările restaurantului de mâine seară vor fi donate lui Robi. Deci, veniţi cât mai mulţi!

Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!

Începând din acest moment, Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.

La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevarul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Marea surpriză a toamnei: Serile "Din inimă pentru copii"! Vedetele îţi servesc cina!

Ţi-ar plăcea să ai un dialog sau să asculți un banc spus de o vedetă în timp ce acesta  îți întinde carafa cu vin sau salata comandată la cină într-un mic și cochet restaurant? În fiecare joi, ziarul Click! îți oferă această ocazie de neuitat.

Fiţi pe fază şi rezervaţi-vă din timp locuri! Am demarat Serile ”Din inima pentru copii" la restaurantul Riviera din Capitală: 12 vedete și personalităţi ale vieţii publice se vor transforma pe rând în ”ospătari” și vor întreţine atmosfera în fiecare joi, în acest local.

simeon stalpnicul png

Oana Lis a fost chelneriţă pentru un copil cu probleme de sănătate.

Serile ”Din inimă pentru copii” au debutat la începutul lunii septembrie, au loc săptămânal și se vor întinde până în luna decembrie.

Dana Nălbaru a servit clienţii restaurantului Riviera în seara zilei de 30 septembrie

simeon stalpnicul png

Monica Tatoiu, Peter Imre, Liana Stanciu, Dana Nălbaru, Leonard Doroftei, Oana Lis, Crina Matei, Sânziana Buruiană, DJ Harra, Liviu Vârciu, Cristina Șișcanu și Emil Mitrache sunt VIP-urile care au acceptat cu inima deschisă să ajute copiii grav bolnavi, incluşi în campania ”Din inimă pentru copii”. 10% din încasările restaurantului din acea seară vor fi donate acestor micuţi.

Monica Tatoiu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net