Conform specialiştilor, sexul ne ajută să trăim mai mult, să arătăm mai sexy şi să ne simţim mai bine. Iată 15 dintre beneficiile sexului, potrivit tabu.ro.


1. O piele mai tânără şi mai sănătoasă. Sexul creşte viteza de circulaţie a sângelui, iar asta înseamnă că o cantitate mult mai mare de oxigen ajunge în piele. Ceea ce explică acea strălucire de după sex.

02. Imunitate crescută. Cam două partide de sex pe săptămână cresc nivelul imunoglobinei (chestia care ne protejează de răceli, infecţii ş.a.m.d.).

03. Un păr mai frumos, mai strălucitor. Nu, nu este o glumă. Studiile au arătat că o viaţă sexuală sănătoasă poate fi remarcată în strălucirea naturală a părului.

04. Fertilitate. La bărbaţi. Cercetările făcute de-a lungul timpului arată că bărbaţii care fac sex frecvent au o spermă mult mai sănătoasă, iar volumul acesteia este mult mai mare decât la bărbaţii care fac sex din când în când.

5. Fără acnee. Sexul normalizează nivelul hormonal, iar asta duce la o piele mult mai curată.

6. Risc scăzut de cancer. Asta e tot pentru bărbaţi. Masculii care ejaculează de cel puţin cinci ori pe săptămână au cu 33% mai puţine şanse de a face cancer de prostată.

7. Nicio carie. Nu vă gândiţi la prostii şi mai mari. Sperma este foarte bogată în zinc, calciu şi alte minerale care combat cariile odată ce sunt asimilate de organism. Pe orice cale!

Vezi aici celelalte beneficii ale sexului.


 
 
Loading...