Sezonul 2 din serialul "True Blood" va începe pe 13 noiembrie

Ultima actualizare:

    Urmăreşte serialul în fiecare vineri, de la ora 22.00, pe HBO
Urmăreşte serialul în fiecare vineri, de la ora 22.00, pe HBO

De când cu inventarea sângelui sintetic, vampirii s-au integrat în societate, trăind printre oamenii care, deloc convinşi de „cuminţirea” primilor menţionaţi, se feresc, totuşi, din calea lor.Sau, şi mai bine (după cum se va vedea, de altfel, de-a lungul acestui de-al doilea sezon), se unesc şi sunt gata de luptă pentru a scăpa, odată pentru totdeauna, de nepoftiţii ce-şi petrec nopţile pe străzi şi zilele în sicrie.

La fel ca în primul sezon, micul oraş Bon Temps din Louisiana pare a trăi într-un univers paralel, în care vampirii sunt ultima preocupare a oamenilor (poate cu excepţia lui Sookie Stackhouse, fata care poate citi gândurile şi care, rămasă pentru a doua oară orfană după moartea bunicii sale, pare să-şi fi legat, în mod definitiv, viaţa, de-a lui Bill Compton, vampirul în vârstă de 173 de ani), ocupaţi, de altfel, cu probleme mult mai grave ce le ameninţă sănătatea psihică şi chiar viaţa...

Dar să nu anticipăm. Succes fulminant, atât de public cât şi de critică, True Blood, producţie originală HBO, a devenit, chiar de la primul sezon, un răsfăţat al galelor anuale de premii, fiind recompensat cu Emmy pentru întreaga distribuţie şi cu un Glob de Aur pentru Anna Paquin.

Şi cum performanţa se răsplăteşte, iar Charlaine Harris, creatoarea personajelor, a ajuns la cartea cu numărul 10 (şi-o scrie pe-a 11-a), HBO a anunţat, deja, pregătirea celui de-al 3-lea sezon.

Urmăriţi în premieră cel de-al doilea sezon din serialul True Blood - marcă înregistrată HBO – în fiecare vineri, de la ora 22.00, începând din 13 noiembrie.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net