Şi-a achitat rata cu 1.800 de monede

Ultima actualizare:
"Plicul şi poşta cred că i-au costat mai mult decât restanţa mea"
"Plicul şi poşta cred că i-au costat mai mult decât restanţa mea"

Indignat că a fost somat pentru o restanţă de 25 de bani, un bărbat din Zalău, judeţul Sălaj, a decis să „plătească o poliţă“ Băncii Transilvania.

„Am primit o scrisoare de la bancă, prin care mă somau să plătesc suma restantă de 0,25 lei în maximum cinci zile de la primirea scrisorii, dar nu mai târziu de 23 noiembrie. Nu înţeleg de ce a trebuit să trimită scrisoare şi girantului", a spus taximetristul Victor Bîrsan (42 de ani).

Banca îi informa pe cei doi că va demara procedura de executare silită a veniturilor şi bunurilor, dacă suma restantă nu va fi achitată. Bîrsan ar fi depăşit, potrivit notificării primite, scadenţa de 30 de zile de întârziere la plata principalului restant de 0,25 de lei.

simeon stalpnicul png

Bărbatul a schimbat suma de 30 de lei în fise de un ban şi 5 bani, adică în jur de 1.800 de monede. S-a prezentat la ghişeul băncii, după-amiaza, spre sfârşitul programului, pentru a achita restanţa şi o rată curentă de 83 de lei. A fost nevoie de trei angajaţi ai băncii şi de fix 27 de minute pentru a încasa banii.

Marius Mureşan, responsabil cu creditele pentru persoane fizice din cadrul Băncii Transilvania - sucursala Zalău, a explicat că notificările sunt generate automat de o aplicaţie de calculator, chiar şi pentru sume atât de mici.

Un constănţean a plătit o amendă cu monede de 5 bani!

Un bărbat din Constanţa s-a răzbunat, la sfârşitul lunii trecute, pentru o amendă primită pe nedrept, spune el. Revoltat că a fost sancţionat cu de 1.005 de lei după ce a înjurat un poliţist care îi blocase roţile la autoturism, Silviu Miroiu (33 de ani) a venit la ghişeul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa cu o găleată în care avea 20.000 de monede de 5 bani.

În total, 40 de kilograme de metal. Funcţionarele au avut nevoie de două zile ca să numere toţi banii. Constănţeanul a spus că nu se lasă, anunţându-şi intenţia de a-şi plăti, la primăvară, impozitul pe casă, în monede de 1 ban.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net