Şi-au tras vilă între blocuri, în parcare. Legal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai mulţi bucureşteni inventivi au găsit soluţia la problema locului de parcare atunci când vin la muncă. Şi-au tras vilă, fix în mijlocul unei parcări, între blocuri.  “Ciudăţenia” se întâmplă în cartierul Dristor, pe strada Camil Ressu.

"Aici a fost o casă a unor bătrâni, iar noi am cumpărat-o în 1998 de la copiii foştilor proprietari cu intenţia de a face sediu de firmă. Poate părea ciudat, dar totul e perfect legal. Chiar am avut o reclamaţie, acum doi ani. Ne-au chemat de la primărie, chiar dacă ei ne eliberaseră autorizaţia de construcţie. Au văzut că suntem în regulă, şi-au cerut scuze, dar au motivat că trebuia să dea curs reclamaţiei", ne-a spus Mihai Georgescu, acţionar majoritar la firma care îşi are sediul în vila cu pricina.

Vila e ferită de ochii trecătorilor, fiindcă e înconjurată de copaci

simeon stalpnicul png

Acum, bucureştenii care deţin spaţiul spun că şansa pe care au avut-o când şi-au ridicat casa le-a rezolvat şi o problemă stringentă în Capitală: găsirea unui loc de parcare.

Atunci când vin cu autoturismele la muncă, pe bulevardul Camil Ressu au locuri de parcare berechet.

În spatele clădirii e un loc de joacă pentru copii, iar pe celelate trei laturi vila e înconjurată de maşinile vecinilor care locuiesc în blocurile din zonă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net