Şi-a revenit complet cu un tratament revoluţionar

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În cazul unor asemenea arsuri, recuperarea este lungă şi dureroasă, însă Isambard Ebbutt a fost supus unui tratament de ultimă generaţie creat de medicii britanici şi care reface rănile grave fără a lăsa vreo cicatrice.

Tehnologia se numeşte "Bacteriosafe" şi se bazează pe o cremă specială ce conţine nanocapsule cu antibiotic care este eliberaat în organism doar când sunt detectate bacteriile ce pot produce infecţii. În plus, gelul îşi schimbă culoarea în momentul descoperirii bacteriilor alertând astfel personalul medical.

Iată cum arată Isambard după recuperareEliminând riscul unei infecţii şi nici furnizarea unui atibiotic în exces, rănile se refac în mod natural, ca parte a unui proces de regenerare normal, fără a mai fi necesare grefele de piele.

simeon stalpnicul png

"Ştiam că puteam să-mi pierd copilul în orice moment dacă s-ar fi produs o înfecţie şi e minunat că prin acest nou tratament se poate evita o complicaţie", explică mama lui Isambard.

Micuţul Isambard, din Marea Britanie s-a opărit, în urmă doi ani, după ce a vărsat o cană de ceai fierbinte iar prima fază a recuperării cu "Bacteriosafe" s-a desfăşurat atât de bine încât medicii i-au permis să se meargă acasă după zece zile de spitalizare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net