Simona Marinescu, «jefuită» de fostul iubit?

Ultima actualizare:
Simona și George Marinescu  au fost nașii de cununie ai  lui Ionuţ Lupescu
Simona și George Marinescu au fost nașii de cununie ai lui Ionuţ Lupescu

O impunătoare vilă din sectorul 2 al Capitalei a ajuns mărul discordiei dintre ex-ministrul Simona Marinescu şi fostul iubit, medicul George Marinescu. Aflată la Bagdad, ea a aflat că bărbatul i-ar fi „spart" casa, conform site-ului stl.ro

Separată de mai bine de un an, fostul ministru al muncii, Simona Marinescu, nu îşi găseşte liniştea nici acum.

După ce l-a prins pe doctorul George Marinescu că o înşală, în vara anului trecut, Simona a hotărât să pună punct relaţiei care dura de 15 ani.

S-au judecat pentru fastuoasa vilă pe care o construiseră în sectorul 2 al Capitalei, iar legea a fost de partea ei.

Conform site-ului stl.ro, pe 28 noiembrie anul curent, cei doi foşti concubini au semnat în faţa instanţei o tranzacţie pentru ieşirea din indiviziune.

Mai precis, George Marinescu a primit bani în schimbul părţii sale din imobil, Simona urmând să devină unica proprietară a casei, a terenului şi a tuturor lucrurilor din locuinţă.

Credea că totul s-a lămurit şi fiecare îşi vede liniştit de viaţă, însă lucrurile au luat o altă întorsătură. George Marinescu a mers la fosta locuinţă împreună cu fiul lui dintr-o căsnicie anterioară şi a plecat cu mai multe obiecte de valoare.

Nu a ţinut cont că în casă era mama Simonei Marinescu, grav bolnavă, şi nici Mihai, băiatul fostului ministru al muncii, în vârstă de 20 de ani.

"A ridicat din casă un calculator PC, echipament şi aparatură din sala de sport, televizor, obiecte de ornament, flori din seră, aparatură muzicală, tablouri şi icoane, asta pe lângă obiectele de strict uz personal. Este inacceptabil faptul că îşi însuşeşte lucruri care nu sunt ale lui şi că face acest lucru pe ascuns, folosind uşa din spate a imobilului şi intrând cu maşina în garaj ca să se ferească de privirile celor din jur", a declarat Simona Marinescu, pentru stl.ro.

La cocheta vilă l-am găsit ieri pe Mihai (20 de ani), fiul Simonei Marinescu. Băiatul ne-a spus că nu s-a întâmplat nimic şi a pus declaraţia mamei lui pe seama supărărilor generate de serviciu.

"Nu a fost nici un incident de genul acesta. George Marinescu nu a luat nimic din casă. Poate mama a fost supărată la serviciu şi din cauza asta a spus aşa ceva. Nu este adevărat", ne-a spus Mihai, băiatul Simonei Marinescu.

Ea - fost ministru, el - medic de renume

Timp de mai mulţi ani, Simona Marinescu a fost unul dintre cei mai importanţi şi cunoscuţi politicieni ai României.

A ocupat fotoliul de ministru al muncii în guvernarea CDR. Din 2003, ea a început să lucreze pentru Banca Mondială, iar în prezent este director de programe economice al ONU pentru Irak. Între 2000 şi 2004 a fost senator PSD de Vrancea.


    Simona și George Marinescu  au fost nașii de cununie ai  lui Ionuţ Lupescu
Simona și George Marinescu au fost nașii de cununie ai lui Ionuţ Lupescu

Fostul partener al Simonei Marinescu, George Marinescu, este de profesie medic. În vârstă de 46 de ani, col. dr. Marinescu este şeful secţiei Medicină Nucleară şi Explorări Funcţionale, din cadrul Spitalului Militar Central din Bucureşti.

De asemenea, el lucrează la o clinică particulară din Capitală, unde efectuează ecografii. Cei doi nu au fost niciodată căsătoriţi, deşi au stat împreună 15 ani, iar numele Marinescu este doar o coincidenţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net