Şoc şi groază! Au murit arşi de vii în propriile apartamente - VIDEO

Ultima actualizare:

    Fumul şi flăcările au cuprins întreaga clădire.  Foto: Daily Mail
Fumul şi flăcările au cuprins întreaga clădire. Foto: Daily Mail

Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială cu 28 de etaje, din centrul de afaceri din Shanghai, pe coasta de est a Chinei.

Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială cu 28 de etaje, din centrul de afaceri din Shanghai, pe coasta de est a Chinei, scrie Adevărul.

Alte 90 de persoane au fost rănite în incident şi, potrivit autorităţilor, numărul victimelor putea fi mai mare, dacă blocul-turn nu se afla în renovare. Primele cercetări sugerează că schelele din jurul clădirii au luat foc, dar nu este cunoscut încă motivul.

Peste 80 de autospeciale prezente la faţa locului s-au straduit să stingă flăcările ce au cuprins întreaga clădire.

Câţiva martori au declarat că au văzut mai multe persoane aruncându-se de la geamurile clădirii pentru a scăpa de flăcări, în timp ce altele făceau semne de pe acoperiş unui elicopter ce survola blocul şi care încerca să coboare o scară pentru a-i ajuta, notează Daily Mail.

Oficialii au declarat că 100 de persoane au fost salvate, dar nu se ştie dacă printre acestea sunt incluse şi cele 90 de persoane rănite.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net