300 de oameni au condus-o pe Alexandra pe ultimul drum

Ultima actualizare:

    Rudele şi prietenii au fost copleşiţi  de durere
Rudele şi prietenii au fost copleşiţi de durere

Lacrimi de durere şi neputinţă au curs marţi (18 august) pentru Alexandra, tânăra de 17 ani găsită moartă pe data de 15 august în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Aproximativ 300 de persoane au condus-o pe fată pe ultimul drum, informează “Adevărul”.

Alexandra Goghez
Alexandra Goghez

Tânăra era elevă la Liceul „Gheorghe Chiţu“ din Craiova şi toţi prietenii au numai cuvinte frumoase despre ea. Au povestit că visele adolescentei s-au încheiat brusc în urmă cu aproximativ două săptămâni, când a fost dată dispărută. „Alexandra şi-a schimbat total comportamentul în urmă cu câteva luni. Din firea veselă şi mereu cu zâmbetul pe buze s-a transformat într-o persoană închisă care nu mai comunica cu nimeni. Cred că s-a întâmplat ceva cu ea, dar nu a vrut să spună nimănui. Eu cred că a fost omorâtă“, a povestit Andreea Curcă.

Alexandra avea 17 ani şi era elevă la Colegiul „Gheorghe Chiţu“ din Craiova, iar pe perioada vacanţei se angajase la o terasă din Parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova. Tânăra a plecat pe data de 27 iulie de la serviciu aproape de miezul nopţii, dar nu a mai ajuns acasă.

Momentan, s-a stabilit că trupul elevei a fost devorat de câini, iar atunci când a fost descoperită lipseau capul şi un picior. Rezultatul necropsiei va arăta dacă a fost ucisă. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au demarat o anchetă pentru moarte suspectă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net