5 uleiuri esenţiale care te scot din depresie

Ultima actualizare:

Masajul este una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esenţiale. Pentru o şedinţă se adaugă 4-6 picături în aproximativ 10 ml ulei de masaj. Nu trebuie să depăşeşti doza pentru că poţi irita pielea. Uleiurile esenţiale mai sunt folosite în inhalaţii, în apa de baie, sau pur şi simplu în lampa de aromaterapie. Iată care sunt cele mai bune pentru relaxare.

Uleiul de lavandă. Are rol calmant, sedativ, antiviral. Se foloseşte în caz de insomnie, agitaţie, stres, depresie şi dureri de cap.

Uleiul de ylang-ylang. Are chiar reputaţia unui afrodiziac atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Este potrivit pentru persoanele ocupate, care muncesc din greu, în condiţii tensionate, stresante, aflăm de pe fares.ro.

Uleiul de brad. Se spune că poate revigora un spirit obosit şi deprimat. Are acţiune uşor sedativă şi este un veritabil tonic asupra sistemului nervos.

Uleiul de portocale. Este potrivit pentru persoanele pesimiste, chiar frustrate şi lipsite de energie. Uleiul de portocale este ca o mică rază de soare strălucind peste gândurile întunecate, aflăm tot de la specialiştii Fares.

Uleiul de mentă. Împrospătează aerul din cameră, e foarte bun în caz de afecţiuni ale sistemului nervos (oboseală pe fond nervos, stres, depresie, nevralgii).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net