6 măsuri pentru a scăpa de haosul de la Permise

Ultima actualizare:

    Din vară, cozile sunt la ordinea  zilei, indiferent că oamenii  au venit pentru paşapoarte,  permise sau înmatriculări Foto: Click!
Din vară, cozile sunt la ordinea zilei, indiferent că oamenii au venit pentru paşapoarte, permise sau înmatriculări Foto: Click!

În sfârşit, scăpăm de cozile de la Permise. Dragoş Tudorache, ministrul de Interne, i-a pus pe prefecţi să vină cu soluţii pentru ca haosul să dispară cât mai repede. Ieri au fost prezentate măsurile salvatoare.

Cine vrea să-şi facă paşaport, să-şi înmatriculeze maşina sau să dea examen pentru permisul de conducere trebuie să se prezinte în aceeaşi clădire, aflată pe Bd. Pipera, nr. 49. Aşa se face că de mai bine de şase luni, atât bucureştenii, cât şi ilfovenii stau la cozi care înconjoară clădirea. Ajung la ghişee doar cu bon de ordine, pe care-l iau de cum crapă de ziuă. Nimeni n-a luat măsuri, până mai ieri, când Dragoş Tudorache, ministrul de Interne, i-a chemat la discuţii pe prefectul Capitalei şi pe cel de la Ilfov. Le-a cerut să vină cu soluţii, pentru ca haosul să devină o amintire.

Paşapoartele se mută la Plaza România


    Mall-ul a fost renovat  de curând
Mall-ul a fost renovat de curând

12 ghişee! Atâtea vor fi eliberate după ce Direcţia de Paşapoarte care funcţionează în prezent la Permise şi Înmatriculări va fi mutată la mall-ul Plaza România, aflat pe Bd. Timişoara, din sectorul 6, începând din 30 ianuarie 2017.  Surse din cadrul Ministerului de Interne ne-au declarat faptul că a fost vizitată locaţia şi că a fost aleasă în urma unor lungi discuţii.

”Sunt condiţii civilizate, există parcare subterană, iar omul poate bea liniştit o cafea şi îşi poate face cumpărăturile până când paşaportul este gata, dacă alege să-i fie emis la urgenţă”, au explicat sursele noastre.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net