6 sfaturi ca să cureţi vasele cu produse din cămară

Ultima actualizare:

Foloseşte oţet pentru spălarea ibriculuiPentru curăţarea ibricului se pune înăuntru puţină apă, se fierbe, se ia de pe foc apoi se adaugă o cantitate egală de oţet. Soluţia se lasă în ibric mai multe ore. Apoi se clăteşte bine, se umple din nou cu apă şi se pune iar la fiert. La sfârşitul acestei operaţiuni, ibricul tau va fi ca nou.

Răzătoarea se curăţă cu cartofResturile de alimente care s-au lipit pe răzătoare se îndepărtează frecând pe toate părţile cu bucăţi de cartof tăiate , cu lămâie sau cu pâine cu coajă tare.

Gheaţă cu sare pentru ceştile de cafea Pentru îndepărtarea petelor rămase pe fundul ceştilor de cafea foloseşte câteva cuburi de gheaţă şi adaugă puţină sare. Amestecă bine iar apoi clăteşte.

Bicarbonatul curăţă tocătorulBicarbonatul de sodiu este ideal pentru curăţarea tocătorului. Se pune puţin praf de bicarbonat de sodiu şi se freacă bine cu o cârpă curată.

Foloseşte zaţ de cafea pentru paharele din cristal Cristalul se curăţă foarte bine folosind zaţ de cafea peste care se adaugă o soluţie din oţet şi apă.

Sare grunjoasă pentru furculiţePentru a curăţa furculiţele, foloseşte sare grunjoasă, un pic umezită. Freacă energic furculiţele între zimţi.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net