6 sfaturi pentru o superpetrecere de Ziua Copilului

Ultima actualizare:

    Pentru cei mici,  petrecerea de 1 Iunie  va fi de neuitat
Pentru cei mici, petrecerea de 1 Iunie va fi de neuitat

De ziua lui, copilul tău trebuie să fie în centrul atenţiei! Ce îi poţi oferi pentru a se bucura de magia acestei zile? Bineînţeles, o „superpetrecere"! Click! îţi spune cum să-ţi faci copilul fericit de 1 Iunie cu bani puţini.

Pregăteşte-i o surpriză de la micul dejun!

Desertul său preferat, de exemplu, chiar dacă prepararea acestuia este mai laborioasă. Sub cana de ceai sau sub castronelul cu cereale, ar putea găsi o felicitare, sau un indiciu în legătură cu locul în care trebuie să caute pentru a găsi cadoul.

Petrece acasă cu prichindeii!

În ultimii ani, moda petrecerilor aniversare organizate în locuri de joacă a prins teren. Totuşi, când de-abia ne obişnuiserăm ca singura noastră contribuţie la petrecere să fie lista de invitaţi şi achitarea notei la final, criza ne-a dat peste cap obiceiurile. Acum, propriul apartament pare să fie din nou soluţia potrivită.

Alege câteva invitaţii colorate!

Poţi descărca formate haioase de invitaţii de pe Internet sau le poţi desena împreună cu cel mic. Le poţi trimite prietenilor copilului, după ce aţi negociat numărul de invitaţi.

Pregătiţi meniul împreună!

Dacă optaţi pentru o petrecere integral „de casă", atunci sendvişurile, minişniţelele, minitartele şi pateurile rămân alegeri cu care nu daţi greş.

Cât despre tort, şi aici puteţi alege între variantele sub formă de maşinuţă, păpuşă, personaj animat preferat de către copil - sau cele tradiţionale: tort pregătit de voi în casă, de la blat până la ornat. Din nou, şi momentul pregătirii tortului poate fi unul de familie.

Jocurile sunt importante

De activităţile din timpul petrecerii ar trebui să se ţină cont şi în momentul alcătuirii listei de invitaţi. Copiii ar trebui să aibă vârste apropiate.

Dacă nu putem evita să avem grupe diferite de vârstă, ar trebui să concepem un program care să-i mulţumească pe toţi cei prezenţi la eveniment. Astfel, cei micuţi se vor putea distra în voie, fără ca cei mari să-i considere pe pici „enervanţi".

Acest lucru presupune implicarea activă a unui părinte, de preferat altul decât gazdele. Părinţii se pot organiza în schimburi. Ca să fii sigur că aceştia nu rămân fără idei, poţi să întocmeşti şi tu propria listă cu activităţile prichindeilor.

Nu te speria! Să te gândeşti la jocuri pentru cei mici poate părea o mare bătaie de cap. În schimb, te va scuti de tensiuni chiar în ziua petrecerii.

Decoraţiuni pentru petrecere

Puteţi alege o temă împreună cu copilul şi atunci toate decoraţiunile trebuie să se plieze pe tema aleasă. Varianta mai simplă şi mai amuzantă, care ar avea avantajul că aţi reduce bugetul şi, pe de altă parte, s-ar constitui într-o frumoasă activitate de familie, ar fi să cumpăraţi hârtie creponată, glasată, lipici etc. şi să confecţionaţi voi totul în familie.

Distracţii pentru micuţi

Întâlnire cu LaLa Band. Fanii şi-au dat întâlnire la Diverta din Mall Vitan Bucureşti, începând cu ora 18. Cei 17 membri ai trupei-fenomen le-au pregătit copiilor câteva premii-surpriză, pe care aceştia le pot câştiga la tombola oraganizată în magazin: două invitaţii la concertul trupei din 3 iunie şi 10 pachete cu produse personalizate LaLa Band.

Liber la muzeu. Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti se transformă în Muzeul Copilăriei, unde se organizează expoziţia „Lumea mică a celui mic". Aceasta va putea fi vizitată de azi şi până pe 3 iunie, între orele 10.00-18.00. Intrarea este liberă.

Vizită la Antipa. "Creaţii şi creaturi", aşa se numeşte expoziţia pregătită pentru copii de către cei de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Capitală. Expoziţia poate fi vizitată gratuit azi şi mâine, între orele 10.00-18.00.

AFI Palace Cotroceni din Capitală se transformă de 1 Iunie în mall-ul distracţiei pentru copii. De la ora 12.00 până la ora 20.00, te aşteaptă căsuţa cu surprize, Zorky Planet îţi pregăteşte o mulţime de surprize, te pictează pe faţă şi îţi dă vată de zahăr pe băţ, iar de la ora 18.00 începe un adevărat maraton de dans.

Concursuri la Tg. Jiu. Micuţii vor avea parte de multe surprize de ziua lor: spectacole şi concursuri în Parcul central, iar apoi, seara, pe scena amfiteatrului din zona centrală a oraşului vor urca diverse formaţii de copii, iar poliţiştii şi pompierii le vor prezenta celor mici tehnica şi echipamentele cu care lucrează.

Liber la călărie! Romsilva deschide astăzi cele 16 herghelii pe care le administrează. Astfel copiii din toată ţara vor putea face plimbări cu trăsura, vor putea călări poneii, dar vor afla şi o mulţime de lucruri interesante despre creşterea cailor.

Hergheliile vor fi deschise între orele 10.00-17.00. Iată câteva dintre cele mai mari herghelii pe care le puteţi vizita azi: Beclean, Sâmbăta de Jos, Ruseţu, Dor Mărunt, Jegălia, Mangalia.

Distracţie la castelul Bran. Copiii, alături de părinţi sau profesori sunt aşteptaţi vineri, 1 iunie 2012 la Castelul Bran, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Copilului. De la ora 9.00 şi până la ora 18.00, parcul se va transforma într-un spaţiu de jocuri medievale, de cultură şi creaţie pentru copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net