99 de lei pe zi ca să-ţi faci de cap pe lacul Mogoşoaia

Ultima actualizare:
De pe trambulina  gonflabilă poţi sări  direct în apă
De pe trambulina gonflabilă poţi sări direct în apă

Marea n-a fost niciodată mai aproape de Bucureşti ca acum. La Mogoşoaia, pe lac, s-a deschis în wekend un parc acvatic care rivalizează cu orice centru de distracţie de pe Litoral. Chiar şi la tarife.

Parcul acvatic Acvamania, ina­­ugurat sâmbătă pe lacul Mogoşoaia, surprinde din toate punctele de vedere. Este primul parc nautic cu trambuline şi tobogane gonflabile plutitoare din jurul Capitalei, amenajat pe un lac ce a fost dragat şi curăţat pentru ca vizitatorii să se poată scălda în siguranţă. Cei care vin aici se pot simţi ca la mare fiindcă au la dispoziţie tobogane şi trambuline gonflabile, caiace, canoe şi hidrobiciclete, plăci de surf şi chiar locuri pentru plajă, pe iarbă. Reporterii Click! vă pot spune că acest tip de distracţie e la fel de costisitor ca şi la mare. Ca să ai acces la toate „jucăriile” din parcul acvatic toată ziua trebuie să plăteşti 99 de lei. O familie care vrea să petreacă o zi aici (doi adulţi şi un copil) va scoate din buzunar 297 de lei, fără mâncăruri şi băuturi. Totuşi, dacă vreţi să plătiţi mai puţin, puteţi închiria cu ora tot ce pluteşte pe apă. Vestea bună e că până la 1 august tarifele sunt reduse la jumătate, aşa că cei care vor să se răcorească mai ieftin trebuie să se grăbească. Parcul acvatic e deschis în fiecare zi, între orele 9.00-20.00, până la sfârşitul lunii septembrie. Accesul se face dinspre Şos. Bucureşti-Târgovişte, prin Parcul Mogoşoaia.

Nu trebuie să stăpâneşti  valurile ca să vâsleşti  de pe placa de surf
Nu trebuie să stăpâneşti valurile ca să vâsleşti de pe placa de surf

Toboganul plutitor e  pe placul tuturor,  indiferent de vârstă
Toboganul plutitor e pe placul tuturor, indiferent de vârstă


    Toboganul plutitor e  pe placul tuturor,  indiferent de vârstăFoto: Dorin Constanda
Toboganul plutitor e pe placul tuturor, indiferent de vârstăFoto: Dorin Constanda
image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net