ABERANT! A luat cea mai mare notă la titularizare, dar va preda ca suplinitor!

Ultima actualizare:

Maria Maier din Aiud este candidatul din Alba care a obţinut cea mai mare notă la examenul de titularizare din această vară, 9,9,  la disciplina Istorie. Performanţa nu a  ajutat-o, însă,  pe tânără să şi obţină un post vacant cel puţin pe patru ani. Maria a intrat în sistemul de învăţământ imediat după finalizarea studiilor universitare în anul 2006.

În anul şcolar precedent, a predat Istoria la trei şcoli din judeţul Alba, ca dascăl suplinitor.

S-a înscris la concursul de titularizare din această vară,  cu speranţa că va scăpa de naveta zilnică, istovitoare şi parţial decontată. Sistemul i-a dovedit încă o dată că nu se poate angaja pe postul dorit, chiar dacă a fost apreciată de comisia de evaluare cu nota 9,9.

Nu s-a prezentat şa şedinţele publice de repartizare a candidaţilor care au luat minim nota 7 la examenul de pe 13 iulie, pentru că la disciplina Istorie nu există nicio catedră titularizabilă.

Maria ar fi avut posibilitatea să se titularizeze şi pe parcursul anului şcolar trecut, întrucât la examenul din anul precedent a fost apreciată cu nota de 9,15. Nu s-au găsit ,însă, minim 18 ore pe săptămână, vacante în şcolile în care a predat, barem minim în titularizarea catedrei. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net