Adolescentă de 16 ani din Botoșani, salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de peste patru metri

Ultima actualizare:

    Împrejurările în care fata a ajuns în fântână urmează să fie stabiliteFoto: news.ro
Împrejurările în care fata a ajuns în fântână urmează să fie stabiliteFoto: news.ro

O adolescentă de 16 ani din judeţul Botoşani a fost salvată, duminică (22 august), dintr-o fântână adâncă de peste patru metri, de către pompieri, unul dintre ei coborând cu o scară pentru a o recupera. Aceasta a fost dusă la spital pentru avea dureri la un picior şi a stat în apă până la genunchi, iar împrejurările în care a ajuns în fântână urmează să fie stabilite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, o tânără de 16 ani, din satul Storeşti, comuna Frumuşica, a fost salvată dintr-o fântână, după o misiune contracronometru a pompierilor. Mama fetei a fost cea care a alertat autorităţile, iar acolo s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi şi o ambulanţă aparţinând SJA, potrivit news.ro.

 "La sosirea forţelor de intervenţie, fata era conştientă, dar se plângea că o doare un picior şi îi este frig, întrucât stătea în apa până la genunchi. Cu ajutorul unei scări, unul dintre salvatori a coborât în fântâna adâncă de peste patru metri şi a ajutat-o să ajungă la suprafaţă", a arătat ISU Botoşani.

 Fata a fost preluată de echipajul medical şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Împrejurările în care fata a ajuns în fântână urmează să fie stabilite.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net