Ai nevoie de un fotograf pentru un eveniment deosebit? Aşa îl găseşti pe cel potrivit

Ultima actualizare:

    Unii fotografi sunt specializati pe peisaje, altii pe portrete, alţii pe fotografii de nuntă
Unii fotografi sunt specializati pe peisaje, altii pe portrete, alţii pe fotografii de nuntă

Îţi cauţi fotograf pentru nuntă sau botez, pentru un eveniment deosebit în familie, la serviciu sau pur şi simplu vrei să ţi se facă o şedinţă foto, să o ai ca amintire? Va trebui mai întâi să cauţi fotograful potrivit, apoi să faci alegerea în funcţie de raportul calitate-preţ.

Fiecare fotograf este specializat pe un domeniu. Unora le plac peisajele, alţii sunt buni la portrete, alţii sunt creativi la fotografii de eveniment şi vin cu idei geniale şi originale. Cea mai bună soluţie este să mergi pe recomandări. Dacă ai nevoie de un fotograf pentru nuntă, spre exemplu, interesează-te printre prietenii care s-au căsătorit, răsfoieşte albumele lor şi vezi ce ţi-ar plăcea.

Sau intră pe site-urile fotografilor în cauză, după o simplă căutare pe internet. Foarte mulţi sunt freelanceri şi au bloguri, site-uri de prezentare. De asemenea, poţi intra pe forumuri despre nunţi, botezuri. Acolo sunt recomandate, pe lângă restaurante, rochii şi cosmeticiene, şi fotografi.

La-ndemână ar putea fi, mai nou, să accesezi o bază de date a fotografilor români şi să-ţi alegi de acolo sau să ţi se recomande persoana potrivită nevoilor tale. De curând s-a lansat AMSI Photographers, prima agenţie de fotografi din România, unde s-au adunat şi se adună profesionişti şi amatori cu stiluri de lucru diferite şi pe domenii vaste: evenimente de familie, evenimente corporate, evenimente diverse, animale, conceptual, modă, interioare, lifestyle, portrete, natură, tehnologie, maşini, băuturi, travel, sport, copii, vedete, nuduri, urban etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net