Alexandra, tânăra umilită de fostul iubit a fost supusă unui nou test poligraf

Ultima actualizare:
Coşmarul Alexandrei Gavrilă, confimat de vecini
Coşmarul Alexandrei Gavrilă, confimat de vecini

Alexandrei Gavrilă, tânăra în vârstă de 28 de ani din Tulcea, călcată în picioare de fostul iubit, a fost supusă unui nou test la detectorul de minciuni. Rezultatul a fost prezentat luni, în emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

De-a lungul relaţiei, Alexandra a încasat frecvent lovituri nemiloase din partea fostului iubit şi a depus nenumărate plângeri. Faptul că a ajuns să dea declaraţii la poliţie l-a enervat la culme pe bărbatul violent. Cu toate că relaţia lor a ajuns la final în urmă cu mai bine de 2 ani, de când monstrul începuse să bea peste măsură, în urmă cu doar câteva zile, a încasat, din nou, o bătaie soră cu moartea.

Până acum, Alexandra a depus nu mai puţin de 25 de plângeri. De 3 ori a ajuns pe mâinile medicilor după corecţiile primite. A obţinut un ordin de restricţie pentru o perioadă de 6 luni, timp în care fostul iubit a călcat-o in picioare in 8 randuri.

Alexandra Gavrilă a spus adevărul
Alexandra Gavrilă a spus adevărul

Nici vecinii nu erau străini de calvarul prin care a trecut Alexandra.

"I-a spart maşina, arunca cu pietre după ea când ducea copilul la grădiniţă. Tot timpul umbla însoţită fiindcă el nu o lăsa in pace”, povesteşte un vecin.

Luni, Alexandra Gavrilă a fost supusă unui nou test poligraf. Din rezultate reiese că a spus adevărul. Bătăile şi motivele pentru care ajungea să le încaseze sunt adevărate.


    Alexandra Gavrilă a spus adevărulFoto: Antena 1
Alexandra Gavrilă a spus adevărulFoto: Antena 1

Monstrul care a locuit sub acelaşi acoperiş cu Alexandra este cercetat

Gelos peste măsură, fostul iubit al Alexandrei a bătut-o de atât de multe ori, încât până şi lui îi e greu să-şi amintească numărul corecţiilor aplicate. Şi-a adjudecat titlul de client fidel al poliţiştilor tulceni, pentru cruzimea cu care şi-a maltrat fosta soţie. După ani de zile, timp în care nimeni şi nimic nu l-a putut opri din a-şi "pedepsi" iubita, a ajuns să fie acuzat de distrugere, loviri sau alte violenţe şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti. Pentru toate acestea bruta riscă să ajungă după gratii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net