Andreea Marin a inaugurat un centru medical cu servicii gratuite

Ultima actualizare:

    Andreea Marin și Livia Gomes
Andreea Marin și Livia Gomes

Emisiunea ”Surprize, Surprize” nu se mai difuzează de ani buni, dar Andreea Marin își asumă în continuare rolul de zână bună și vine în ajutorul celor cu nevoi speciale, implicându-se frecvent în acțiuni umanitare.

La începutul acestei săptămâni, celebra vedetă TV a inaugurat alături de Dan Tudorache, primarul sectorului 1, Complexul Multifuncțional Caraiman, din cartierul Grivița, unde bucureștenii din sector pot beneficia de servicii gratuite pentru 17 specialități medicale. Alături de primarul Dan Tudorache și de Livia Gomes, directoarea centrului, Andreea a fost prezentă la lansare și a vorbit celor prezenți despre serviciile de care vor beneficia în mod gratuit.

Complexul Multifuncțional Caraiman se află în cartierul Grivița
Complexul Multifuncțional Caraiman se află în cartierul Grivița

”Nevoia de servicii de calitate în sănătate e uriașă în România și știm asta. Mă impresionează faptul că există acum și la noi, așa cum întâlnim în străinătate, atât de necesarul spital de tip comunitar, în care cei ce plătesc taxe și impozite pot avea și un avantaj considerabil pentru sănatatea lor. În Complexul Multifuncțional Caraiman, locuitorii sectorului 1 au la dispoziție aproape tot ce au nevoie pentru îngrijirea sănătății lor și nu oricum, ci servicii gratuite pentru 17 specialități medicale, printre care și cardiologie, ginecologie, oncologie, stomatologie, dermatologie, kinetoterapie, planning familial, îngrijirea bolnavului la domiciliu, ambulanță socială, centrul de zi dedicat bolnavilor de Alzheimer, pentru care familiile găsesc atât de greu un sprijin specializat. Toate acestea sunt gratuite”, a spus Andreea Marin. În cadrul evenimentului a fost prezentat și cel mai modern aparat cu care se vor realiza gratuit mamografii.

Citește și:

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net