Asistentele de la Spitalul „Victor Babeș” au cucerit internetul cu un clip în care dansează

Ultima actualizare:

    Asistenta dansează pe melodia „Voi rezista”
Asistenta dansează pe melodia „Voi rezista”

Mai multe asistente de la secția Pneumologie 1 a Spitalului „Victor Babeș” din Capitală au transmis un mesaj emoționant pentru toți colegii lor din linia întâi a luptei împotriva coronavirusului. Ele s-au filmat dansând pe melodia spaniolă „Resistire” (n.r. „Voi rezista”) și ținând în mâini afișe cu mesaje precum „Împreună vom trece și peste asta”, „Bravo vouă, eroilor!”.

Clipul postat pe Facebook sâmbătă seara a devenit viral în doar câteva ore. Are peste 300.000 de vizualizări, peste 11.000 de distribuiri și aproape 300 de comentarii. „Ei sunt îngerii noștri”, ”Aveți toată stima și respectul”, „Felicitări pentru toată munca depusă” sunt doar câteva dintre mesajele transmise în mediul virtual.

În imagini se vede cum o asistentă dansează, iar colegele ei afișează foi cu numele personalului medical „de pe baricade” și mesaje de mulțumire. Melodia veselă și energia de pe holurile spitalului vor să arate că personalul medical nu se dă bătut, că sunt încrezători că „împreună vom învinge”. Sloganul pe care ni-l transmit în aceste zile medicii și asistentele din toată țara este „Noi stăm la muncă pentru voi, voi stați acasă pentru noi”.

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală erau infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajaţi ai unităţii care au fost deja testaţi, anunță news.ro. Aceştia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenţi şi restul asistente şi infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internaţi şi izolaţi în spital, în timp ce continuă testarea celorlalte cadre medicale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net