Atenţie comercianţi! Controale în toată ţara, înainte de Paşte, în târguri, pieţe şi magazine alimentare

Ultima actualizare:

    Carnea de miel va fi prioritate pentru veterinari
Carnea de miel va fi prioritate pentru veterinari

Comercianţii vor încerca şi anul acesta să vândă produse fără acte,  expirate sau alterate. Veterinarii le-au pregătit acestora „surprize”: controale sistematice în toate unităţile unde se vând produse căutate înainte de Paşte.

Încep acţiuni de control în toată ţara, pentru a verifica respectarea condiţiilor sanitare veterinare înainte de Paşte în toate târgurile de animale, pieţele agro-alimentare, unităţile de tăiere, procesare, depozitare, comercializare şi unităţile de alimentaţie publică.

Fiecare Direcţie Sanitară Veterinară (DSVSA) judeţeană va stabili un program de lucru pentru perioada 7 - 19 aprilie, inclusiv în weekend, după care medicii veterinari vor face verificări.

Se va afişa numere de telefon unde puteţi face sesizări.

În toate pieţele agroalimentare şi în alte locuri special amenajate în care vor fi tăia şi vinde carne, se va asigura necesarul de personal sanitar veterinar şi permanenţa acestuia, inclusiv în zilele de sâmbată şi duminică.

Veterinarii vor avea în vedere în special carnea de miel, ouăle şi produse din ouă destinate consumului uman, lapte şi produse din lapte, peştele şi produsele din pescuit, precum şi produsele de panificaţie.

Pentru sesizări şi informaţii suplimentare puteţi suna gratuit la 0800.826.787.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net