Atenție, trec dinozauri!

Ultima actualizare:

    Cel mai mare parc cu animale preistorice se deschide luna viitoare la Râșnov
Cel mai mare parc cu animale preistorice se deschide luna viitoare la Râșnov

45 de dinozauri în mărime naturală vă aşteaptă, din 12 iunie, în Dino Parc Râşnov. Nu vă speriaţi, nu a readus nimeni la viaţă temutele animale preistorice, ci vorbim de cel mai mare parc de acest gen din Europa de Sud-Est.

4,5 milioane de euro au costat lucrările la parcul care se întinde pe o suprafaţă de 1,4 hectare, în zona împădurită de lângă cetatea Râşnov. Administratorii parcului au anunţat pe facebook că acesta va fi deschis din 12 iunie. Biletul de intrare va costa 28 de lei cu reducere la 22 de lei pentru copii. Micuţii mai mici de 3 ani au intrarea gratuită. În parc pot fi admiraţi 45 de dinozauri în mărime naturală, aşezaţi în ordinea evoluţiei lor în preistorie. Parcul cu dinozauri de la Râşnov este situat în pădure, pe drumul care duce spre Cetatea Râşnov, obiectivul turistic nr. 1 al oraşului. Dinozaurii au dimensiuni impresionante, între 8 şi 24 de metri lungime şi 2 şi 20 de metri înălţime. Sunt confecţionaţi din fibră de sticlă. Intrarea în parc este şi ea una spectaculoasă, în ton cu tematica parcului, fiind o gură de dinozaur. Investitorii români au colaborat cu specialişti germani pentru ca parcul de la Râşnov să fie autentic. Astfel de parcuri cu dinozauri se mai găsesc în Austria şi Germania. Pe lângă dinozaurii uriaşi, parcul va mai avea un cinematograf de 70 de locuri, locuri de joacă pentru copii, un lac artificial, căsuţe în copaci, dar şi magazine de suveniruri. De asemenea, va exista şi un parc ştiinţific unde vizitatorii vor putea să afle mai multe despre dinozauri şi evoluţia lor în preistorie.

Fă-ți un selfie cu T-Rex în parc!

Înainte de a ajunge la Râșnov, reptilele preistorice au „ocupat” Parcul Lumea Copiilor din Capitală, unde au ajuns atracția celor mici. Bucureștenii sunt invitați să se fotografieze cu cele două exponate, din speciile Tyranosaurus Rex și Tryceraptor. Pentru a câștiga una dintre cele 5 invitații (de 2 persoane) la Dino Parc Râșnov ei trebuie să posteze fotografiile pe pagina de facebook a parcului de distracții.

Fă-ți un selfie cu T-Rex în parc!
Fă-ți un selfie cu T-Rex în parc!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net