Au făcut grătar în mijlocul Dunării

Ultima actualizare:

    Grătarul a sfârâit  până seara
Grătarul a sfârâit până seara

Pasiunea românilor pentru grătar în aer liber îmbracă şi forme extreme! Câţiva tineri din comuna brăileană Gropeni s-au gândit să sărbătorească într-un mod aparte sfârşitul iernii.

Ei s-au urcat duminică pe unul dintre puţinele sloiuri care mai pluteau pe fluviu şi au petrecut cu mici la grătar şi cu un vin bun. Cei şapte tineri amatori de adrenalină au măsurat totuşi grosimea gheţii cu o cange. Când s-au convins că sloiul are trei metri grosime, au urcat “la bord” şi au încins grătarul. Pentru siguranţă, ei au legat cu o frânghie două bidoane mari de plastic şi le-au pus de o parte şi de alta a “banchizei” plutitoare.


    Tinerii au urcat fără  teamă la “bordul” sloiului
Tinerii au urcat fără teamă la “bordul” sloiului

“În caz că se rupea gheaţa, ne agăţam de frânghie ca de un colac de salvare, că bidoanele astea n-avea cum să se ducă la fund”, au explicat, amuzaţi, “grataragiii” din Gropeni. “Iarna e pe terminate, aşa că am hotărât să profităm de ultimele sloiuri şi să facem un grătar special”, a povestit, pentru adevarul.ro,  Vasile Puia, organizatorul acţiunii. “Să mănânci şi mici, să fii şi plimbat cu sloiul pe Dunăre – asta da distracţie! Oricum, să facem grătar în pădure nu puteam, fiindcă nu avem voie să aprindem focul acolo”, a încheiat şeful găştii.Petrecerea de pe sloiul de gheaţă a durat până seara. La final, tinerii au desfăcut o sticlă de şampanie şi au lansat un lampion, iar apoi s-au întors în siguranţă la mal, cu barca pe care au avut-o tot timpul legată de sloiul care se rotea din cauza curentului puternic al fluviului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net