Au sechestrat şase tone de salam cu data de expirare modificată

Ultima actualizare:

    Mezelurile sunt importate şi reambalate în România
Mezelurile sunt importate şi reambalate în România

Inspectorii de la protecţia consumatorului au scos de pe rafturi şi din depozite şase tone de salam afumat care aveau modificat termenul de valabilitate modificat cu două luni.

 În urma unei reclamaţii, Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului a găsit peste şase tone de salam afumat cu termenul de valabilitate prelungit. Produsul era importat, dar ambalat în România, potrivit romaniatv.net.

Şase tone de salam afumat cu data de expirare modificată au fost retrase dintr-un lanţ de supermarketuri. Produsul urma să expire pe 24 februarie, însă la ambalare, termenul a fost prelungit până în luna aprilie 2014.

La rândul lor, inspectorii sanitar veterinari verifică produsele să vadă dacă pun în pericol sănătatea oamenilor. Am fost informaţi că procedura de modificare a datei de valabilitate este permisă de lege, dar este nevoie de avizul sanitar veterinar. La această oră, veterinarii din Timişoara şi Braşov fac verificări, iar dacă totul este în regulă, salamul va fi repus pe raft.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net