Bărbat găsit mort pe bancheta unui taxi, lângă o pădure din Gorj!

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 38 de ani a fost găsit în spatele taxiului săuFoto: gorjeanul.ro
Bărbatul de 38 de ani a fost găsit în spatele taxiului săuFoto: gorjeanul.ro

Descoperire macabră în Gorj, miercuri după-amiază (4 februarie). Un bărbat de 38 de ani a fost găsit mort pe bancheta din spate a unui taxi, la marginea pădurii Drăgoieni. Un localnic a observat aici pentru a doua zi consecutiv un taxi parcat în același loc, pe un drum făcut prin pădure, prin nămol și mărăcini.

Omului i s-a părut ciudat, iar când a insepctat taxiul, a observat că pe bancheta din spate se afla o persoană. Bărbatul a sunat imediat la 112. Ultima dată a fost văzut în viață luni, de colegii lui de breaslă, alături de care și-a băut cafeaua în stația de taxi din fața gării din municipiul Târgu Jiu. 

Când a văzut că nu se mai întoarce acasă și nici nu-i răspunde la telefon, mama bărbatului a alertat poliția. Era deja marți și femeia era extrem de îngrijorată. În aceeași zi, cadavrul său a fost descoperit, în mașina sa, la marginea pădurii din cartierul Drăgoieni, după apelul făcut de un localnic. La fața locului au venit mai multe echipaje de poliție, dar și taximetriști, curioși să vadă ce s-a întâmplat, scrie gorjeanul.ro.

„Eu presupun că a fost omorât după ce a plecat în cursă. Nu avea ce să caute aici. Și dacă i s-ar fi făcut rău ar fi tras pe marginea drumului sau ar fi lovit o altă mașină din trafic, dar nu ar fi intrat pe aici prin pădure, la aproape doi kilometri de drumul principal. Ce să caute aici? Nu are nicio noimă”, a spus un taximetrist, pentru sursa citată mai sus. Cu toate acestea, pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență și anchetatorii au stabilit, în urma necropsiei, că bărbatul, care avea probleme cardiace, a suferit un infarct ce i-a fost fatal, relatează gorjoonline.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net