Bărbaţii sunt copii până la 43 de ani

Ultima actualizare:

Studiul privitor la diferenţele dintre vârstele la care devin maturi femeile şi bărbaţii a fost realizat de cercetători din Marea Britanie.

Ei au descoperit că reprezentanţi ai ambelor sexe cad de acord că bărbaţii se maturizează abia după 40 de ani, la vârsta medie de 43 de ani.

În acelaşi timp, atât bărbaţii cât şi femeile sunt de părere că femeile devin deja mature după 30 de ani, adică la vârsta medie de 32 de ani. Alarmant este faptul că opt din zece femei chestionate în vederea studiului cred că bărbaţii nu încetează niciodată "să se copilărească", trăgând pârţuri, mâncând prostii de fast food sau jucându-se pe calculator.

Uite după ce îţi dai seama că e imatur

1. Râgăie şi dă pârţuri la întâmplare2. Mănâncă la ora 2.00 noaptea3. Se joacă la computer4. Conduce repede sau se ia la întrecere cu alte maşini5. Chicoteşte pe înfundate la cuvinte grosolane6. Conduce cu muzica la maximum7. Face glume nesărate8. Încearcă să-şi învingă propriii copii la jocuri9. Tace în timpul certurilor conjugale10. Nu e în stare să facă mâncăruri simple11. Spune aceleaşi glume proaste când e cu amicii12. Nu le place să vorbească despre ei13. Urăsc cărţile spunând că sunt plictisitoare14. Fac mişcări nebuneşti la dans15. Mama lor încă le spală lucrurile16. Mama lor încă le găteşte17. Poartă încălţări sport la cluburile de noapte18. Încă se dau pe skateboard19. Nu mănâncă legume20. Îşi schimbă slujba regulat21. Sunt prea mândri de burlăcie22. Încearcă să facă acrobaţii pe bicicletă23. Conduc maşini modificate sau ­zgomotoase24. Se laudă că femeile sunt atrase de ei25. Poartă pijamale cu desene animate26. Intră pe reţele de socializare periculoase27. Arată cu mândrie ce greutăţi pot să ridice28. Îi apucă năbădăile la meciurile de la tv29. Poartă pantaloni cu talia joasă30. Au cearşafuri cu desene animate

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net