Cannondale Trail 7 - Bicicleta buna la toate, la un pret avantajos!

Ultima actualizare:

Daca esti in cautarea unei biciclete cu ajutorul careia sa poti experimenta cu adevarat placerea miscarii pe doua roti, atunci trebuie sa accesezi site-ul celor de la Racing Bike Shop, fiind acel loc in care veti putea gasi biciclete la cel mai bun raport pret/calitate. 

Apeland la acest showroom biciclete Arad, care este si cel mai mare si important din oras, veti putea achizitiona o bicicleta ieftina, echipata mult peste asteptari, care va va putea satisface toate nevoile in materie de drumuri accidentate si poteci de munte, cat si simultan pentru oras, fiind combinatia perfecta pentru cineva care nu isi permite achizitionarea a doua biciclete si nici nu dispune de spatiul necesar pentru a le “parca”. 

Este vorba despre o bicicleta MTB foarte apreciata, ce poate fi achizitionata astazi de la cei de la Racing Bike Shop la un super pret, de numai 2199 de lei, pret care in acest moment beneficiaza de o reducere ce nu poate fi trecuta cu vederea. 

Cannondale Trail 7 este aceasta bicicleta, ce are roti pe 29’, este disponibila in 3 marimi, M, L si XL, precum si in 2 culori, negru si verde. 

Fie ca te numeri printre pasionatii de biciclete sau printre cei aflati la inceput de drum in materie de cliclism, acest model Cannondale poate reprezenta solutia perfecta, in special din punctul de vedere al pretului in raport cu nivelul de echipare. 

Bicicleta Cannondale Trail 7, dispune de diverse componente foarte bune calitativ, cateva dintre acestea fiind furca SR Suntour XCM, 100mm, Coil, 51mm offset care actioneaza perfect pe denivelari sau gropi, pinioane Sunrace 11-36, 9 speed, schimbator pinioane Shimano Altus, schimbator foi MicroShift Direct Mount, manete schimbator Shimano Easy Fire EF505, 2x9, frane pe disc atat pe fata cat si pe spate, Shimano MT200 hydro disc, 160/160mm RT26 rotors, cu manete frana Shimano MT hydro. 

Toate detaliile despre aceasta bicicleta va sunt puse la dispozite pe site, unde veti gasi de asemenea, o multime de alte biciclete atat profesionale pentru cei mai pretentiosi, cat si entry level pentru aceia care doresc doar un vehicul care sa ii transporte din punctul A in punctul B, la preturi pentru toate buzunarele. 

Pe langa Cannondale, in materie de biciclete mountain bike, veti gasi o gama extrem de variata de alte biciclete, ce apartin de brand-uri diferite precum: Cross, Corratec, Ultra Nitro si asa mai departe. 

De asemena, cei de la Racing Bike Shop dispun si de atelier de reparatii, atelier in care bicicleta ta va beneficia de cel mai bun tratament indiferent de probleme.

Fie ca aveti nevoie de o simpla umflare a rotilor, o curatare a transmisiei, schimbarea anumitor componente uzate, reglare frane sau schimbatoare si pana la interventii de mecanica fina precum cea din interiorul suspensiilor, toate lucrarile vor fi de cea mai buna calitate, fiind realizate de catre mecanici profesionisti cu vaste cunostinte in materie de biciclete.

Pe langa service-ul biciclete, clientii vor beneficia si de consultanta profesionala, astfel incat sa existe garantia ce acestia vor beneficia de un pachet complet de servicii de cea mai buna calitate.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net