Cauţiune record: 1,5 milioane de euro pentru libertate

Ultima actualizare:

    Cauţiune record
Cauţiune record

Nu au suportat regimul de detenţie, aşa că, după o săptămână de stat după gratii, au plătit cu vârf şi îndesat ca să fie eliberaţi.

Doi libanezi, arestaţi preventiv pentru evaziune, cu un prejudiciu de 2,7 milioane de euro, şi-au cumpărat libertatea provizorie cu un milion şi jumătate de euro - o cauţiune record la ţară. Curtea de Apel a stabilit ca unul să plătească un million de euro, iar celălalt 500 de mii de euro. Iar suma a fost achitată în 24 de ore. Vorbim despre Ihab Laoun şi El Boustany Dumitru Elie, scrie realitatea.net.

Banii se pare că au fost plătiţi de vărul lui Ihab Laoun, Charbel Laoun, care este unul dintre cei mai avuţi afacerişti din sudul României. Este acţionar în firme din industria cărnii şi a ouălelor, cum ar Toneli şi Agrisol Internationa, iar cu vărul său, Ihab, deţine Fieldoff  Developers. Dacă vor respecta toate obligaţiile controlului judiciar, chiar şi în situaţia în care vor fi condamnaţi, aceştia îşi vor putea recupera cauţiunea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net