Caz cutremurător în Tulcea: Copilă de 13 ani, însărcinată cu tatăl ei

Ultima actualizare:

    Minora susţine că a fost violată
Minora susţine că a fost violată

Un bărbatul din judeţul Tulcea a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, după ce autorităţile au descoperit că fiica sa, în vârstă de 13 ani, este însărcinată cu el. Dosarul a fost înregistrat astăzi pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

În cursul anului 2011, bărbatul din localitatea Somova a întreţinut relaţii sexuale cu minora N.M. (13 ani). La sfârşitul lunii septembrie 2011, tatăl minorei aşi-a dat seama că fiica sa este însărcinată, motiv pentru care a solicitat examinarea acesteia de un medic specialist, care a constatat că, la momentul examinării, vârsta sarcinii era de 30 de săptămâni, informează Adevărul.

În cursul zilei de marţi a fost sesizată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care a repartizat de urgenţă cazul serviciului intervenţii.

 „Fata este în luna a opta, urmează să nască în câteva săptămâni. Am primit sesizare în cursul zilei de astăzi de la Poliţie. Urmează să ne deplasăm pe teren pentru a verifica ce s-a întâmplat în această familie“, spune directorul DGASPC Tulcea, Dumitra Bădulescu.

Nu este singurul caz din judeţ. Anul trecut, Ştefan Tudor, un bărbat din Măcin, a fost trimis în judecată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de numai 14 ani. În toamna anului 2010, Loredana, fiica individului din Măcin, a născut o fetiţă pe care o creşte acum în Centrul Maternal din Tulcea.

În decembrie 2010 bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare de către Judecătoria Măcin.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net