Caz emoționant la Cluj: vede casa fiicei de pe patul de spital și comunică prin lumini

Ultima actualizare:

    Lumina de la fereastra salonului unde e internat tatălfoto: Facebook
Lumina de la fereastra salonului unde e internat tatălfoto: Facebook

Un bărbat internat la spitalul din Cluj, unde e izolat în așteptarea rezultatului testului de Covid-19, a găsit o modalitate ingenioasă de comunicare cu fiica lui. Cei doi își pot vedea, de la sute de metri distanță, lumina de la fereastră.

„În urma unor complicaţii ale afurisitei boli de care suferă de şase luni, tata a ajuns azi în spital, la Medicală 3. L-am dus în urgență, cu semne evidente de obstrucție intestinalā, confirmate de tomografie. Dar nu despre asta e vorba aici ci despre calea noastră absolut originală de comunicare. Când a fost dus în salon, după testul covid, endoscopie si alte analize, tata m-a sunat să-mi spună că vede din pat exact casa mea. De la etajul 3, salon 51. Apoi m-a sunat mai târziu, să ne bucurăm amândoi de apus. Ne-am bucurat!”, a povestit vineri Luminița Dumanescu, cercetătoare la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, citată de adevarul.ro.

Când s-a lăsat seara, femeia a pus în funcțiune un proiector. Tatăl, singur în salon în așteptarea rezultatului testului Covid, pentru a putea intra în operație, s-a folosit de bec. „Eu pornesc şi opresc proiectorul, tata aprinde şi stinge becul in salon. Îl văd şi mă vede! I se inmoaie vocea şi îi simt nodul din gât. Lacrimile. Şi aşa ne suntem aproape, ne spunem noapte bună, ajutați şi de telefon, până când vom putea să ne îmbrățişăm iar. Azi n-am putut, între noi stătea Covid, flancat de brancardieri.P.S. Undeva în cercul galben, tata aşteaptă să mă vadă! Aşteaptă să aprind şi să sting proiectorul ca să poată identifica un punct de sprijin în beznă!”, a mai scris pe pagina sa de socializare Luminița Dumanescu.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net