Caz scandalos în Dolj. La doar 39 de ani, a murit de la o fractură de umăr

Ultima actualizare:

Rudele bărbatului susţin că acesta a mers la spital de mai multe ori, însă a fost operat abia în această dimineaţă.

''Soţul meu şi-a fracturat umărul drept pe data de 3 ianuarie. A venit imediat la urgenţă, însă doctorul Dragoş Adam i-a dat doar câteva calmante şi l-a trimis acasă. Peste câteva zile a revenit din nou la spital şi l-a rugat pe acelaşi medic să îl opereze. Nu mai suporta durerile. Pe data de 11 ianuarie am venit împreună cu soţul meu pentru a treia oară la urgenţă, iar doctorul care era atunci de gardă l-a băgat imediat în sala de operaţie pentru că făcuse infecţie. La scurt am fost anunţată că a decedat. Nu mi se pare normal ca cineva să moară de la banală fractură'', a spus cu lacrimi în ochi Iuliana Vulturu, soţia bărbatului care a decedat.

Familia pacientului care a murit după ce şi-a fracturat braţul îl acuză pe doctorul Dragoş Adam de de malpraxis.

"Vreau ca medicul să plătească pentru tot. De ce nu a vrut să îl opereze? Era din ce în ce mai rău, iar doctorul nu a făcut nimic pentru fratele meu. A făcut infecţie şi a murit din această cauză. Au rămas doi copilaşi fără tată. Nu o să îl iert niciodată'', a continuat Marinela Vărgatu.

Ce spune reprezentantul spitalului

"Pacientul a ajuns la spital vineri seara i prezenta un hematom voluminous posttraumatic umăr drept. Avea fasceită necrozantă şi imediat medicul de gardă a intervenit chirurgical. La ora 00.20 a fost internat pe secţia de terapie intensivă pentru ortopedie, iar sâmbătă la ora 12 a intrat în stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate a decedat", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net