Ce flori să alegi în funcţie de personalitatea sărbătoritei

Ultima actualizare:
flori, ghiveci, femeie
flori, ghiveci, femeie

Mai este puţin până la Florii şi cel mai potrivit cadou pe care îl poţi face sărbătoritei este un buchet de flori. Iată ce să alegi în funcţie de personalitatea primitoarei şi de relaţia pe care o ai cu aceasta.

Este greu atunci când intri într-o florărie să alegi dintre multitudinea de flori. Toate sunt frumoase. E gândeşti, probabil, că şi la acest capitol se pot face gafe. Florile galbene înseamnă gelozie, cele prea pretenţioase (cale, ibiskus, nuferi) sunt mari şi nu pe gustul tuturor. În orice caz, nu vom duce unei mătuşi în vârstă, de la care aşteptăm o moştenire, un buchet de Nu-mă-uita şi nici soacrei un cactus ce poartă numele de «Limba Soacrei».

- Dacă primitoarea e o persoană veselă, poţi crea un buchet multicolor de flori.

- Dacă e o persoană sobră, pretenţioasă, oferă-i un buchet de crini sau de flori exotice.

- O persoană tânără, graţioasă, poate primi lăcrămioare. De asemenea, crinul simbolizează puritatea şi sensibilitatea.

- Dacă relaţia cu sărbătorita e mai degrabă profesională, alege culori neutre, gen portocaliu, roz, galben, trandafirii de ecuator fiind cei mai potriviţi.

- Iubitei îi poţi lua trandafiri roşii, simbol al iubirii, sau florile pe care ştii că le preferă.

- Pentru mamă, soră, amică poţi lua flori de primăvară. De altfel, acestea sunt cele mai apreciate în această perioadă. Freziile, lalelele şi narcisele sunt florile ideale pentru ziua numelui, pentru oricine.

Buchet sau în ghiveci?


    flori, ghiveci, femeie
flori, ghiveci, femeie

Dacă sărbătorita este o fire practică, iubeşte florile şi freferă să le aibă pentru cât mai mult timp, poţi opta să-i oferi unele la ghiveci. În plus, este cadoul ideal mai ales dacă mergi în vizită, acasă. Totuşi, nu oferi un ghiveci dacă întâlnirea e pe stradă, pentru a nu obliga sărbătorita să care vasul până acasă. De asemenea, dacă vrei să impresionezi, să faci o mare supriză sau pentru o ocazie deosebită, sunt recomandate buchetele.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net