Ce s-a cuminţit Truică! Ia anafură şi aprinde lumânări

Ultima actualizare:

Poate vă întrebaţi ce-i lipseşte lui Remus Truică de când e în arest la domiciliu? Nu vreun concert de-al Patriciei Kaas şi nici vreo vacanţă luxoasă în Saint-Tropez. Miliardarul duce dorul slujbelor religioase, aşa că a primit liber de la magistraţi pentru a fi mai aproape de cele sfinte, duminică de duminică.

Ce nu face omul pentru o gură de libertate? S-au dus vremurile când fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase dansa, printre mulatre şi şampanie scumpă, pe mese în Saint-Tropez, cu tricolorul de gât. Remus Truică (45 de ani) este, mai nou, om cu frică de Dumnezeu şi enoriaş model.


    Remus Truica
Remus Truica

Aşa a reuşit să-i înduplece pe judecători să-i dea trei ore de libertate în fiecare duminică, pentru a merge la biserică. Fotoreporterii Click! l-au surprins duminică dimineaţă în curtea bisericii din Snagov, Ilfov. Omul de afaceri n-a venit singur la slujbă, ci însoţit de iubita sa, Diana Cîţu (28 de ani), care şi-a acoperit capul cu o năframă pentru ca enoriaşele pioase să nu-şi dea coate, dezaprobator. Unul dintre cei mai controversaţi şi excentrici afacerişti români a petrecut două ore la slujbă.

În 2011, Remus Truică  petrecea de zor
În 2011, Remus Truică petrecea de zor

Nu ştim dacă a stat la pupatul moaştelor, dar a ieşit pe uşa bisericii cu lumânări şi anafură în mână. A dat bineţe băbuţelor, care s-au strâns în jurul lui. Ba mai mult, înduioşat, i-a întins câţiva lei unei bătrâne, care stătea pe o bancă. Truică a adus magistraţilor un înscris emis de Parohia Snagov, din care rezultă că acesta a participat în ultimii cinci ani la slujbele de duminică, “manifestând o implicare activă în cadrul programului şi activităţilor comunităţii”. Astfel, a reuşit la începutul acestei luni să-i convingă pe judecători să poată părăsi locuinţa în fiecare zi de duminică, între orele 9.00-12.00, pentru a putea merge biserică. Cu zece minute înainte de a-i expira termenul dat de judecător, Truică şi iubita au plecat spre vila din Snagov.

Click! spune

Truică se află în arest la domiciliu din 11 decembrie 2015, în dosarul retrocedării Fermei Regale Băneasa, cu un prejudiciu de 136 de milioane de euro. Afaceristul e acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net