Ce se întâmplă după ce mori

Ultima actualizare:

    Sasha Eliasson, bărbatul care a sfidat moartea, şi-a "tras" selfie pe patul de spital foto: facebook
Sasha Eliasson, bărbatul care a sfidat moartea, şi-a "tras" selfie pe patul de spital foto: facebook

Un tânăr care susţine că a murit de două ori povestește ce se află dincolo de moarte. Află de la el ce se întâmplă după ce mori.

Sasha Eliasson, în vârstă de 22 de ani din Suedia contrazice teoria potrivit căreia există viaţa de apoi, informează DC News.

Băiatul a avut, de curând, un grav accident de motocicletă. Acesta a fost în moarte clinică de două ori: imediat după accident și apoi, după operația la care a fost supus. Tânărul e unul dintre puţinii oameni care au aflat ce se întâmplă după ce mori.

”Pe scurt, am avut accident de motocicletă. Prima «moarte»: Imediat după accident, corpul meu a cedat din cauza rănilor. Nu am avut puls, nu respiram, nu eram conștient" , a spus Sasha.

A doua ”moarte”: "Aveam dureri groaznice după operație, așa mi s-au administrat o mulțime de calmante. Pulsul mi-a scăzut la 10 bătăi/minut și sistemul respirator s-a oprit. În ambele cazuri, pur și simplu nu eram acolo. Totul era negru. E ca și cum ai trage un pui de somn, fără să visezi. M-am trezit simțindu-mă ca și cum aș fi dormit mult timp, dar în realitate trecuse 15 minute”, a mai completat tânărul.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net