Cea de-a doua familie lăsată fără copii în Norvegia a primit o lovitură dură

Ultima actualizare:

    Soții Nan, Mihaela şi Dumitru locuiesc în Norvegia de 5 ani și au doi copii: Bianca (7 ani) şi Dragoş (un an şi jumătate) foto: arhiva personală
Soții Nan, Mihaela şi Dumitru locuiesc în Norvegia de 5 ani și au doi copii: Bianca (7 ani) şi Dragoş (un an şi jumătate) foto: arhiva personală

După ce cazul familiei Bodnariu, care a rămas fără copii, a făcut înconjurul lumii și a declanșat reacții multiple, încă o familie stabilită de cinci ani în Norvegia se luptă cu autoritățile. În cazul soților Nan, totul a început când cei doi au fost chemaţi la Poliţie, unde li s-a spus că fata lor, Bianca (7 ani), a declarat că este bătută, în luna octombrie a anului trecut.

Dumitru şi Mihaela Nan, familia din Maramureş stabilită în Norvegia şi rămasă fără cei doi copii luaţi de Barnevernet, trăiesc o dramă fără sfârşit. După ce în luna octombrie a anului trecut, familia de români a rămas fără copii, primind dreptul să îi vadă o dată pe săptămână, la începutul lunii februarie a acestui an, familia Nan a primit o nouă veste devastatoare: părinţilor li s-a permis să îi vadă pe copii doar de patru ori pe an. Ultima veste primită de familia Nan a a fost picătura care a umplut paharul: cei doi copii, de doi şi şapte ani, care trăiau în aceeaşi familie de plasament, au fost despărţiţi.

Mihaela Nan a declarat pentru „Adevărul” că explicaţia primită pentru despărţirea copiilor a fost aceea că mama surogat, în grija căreia au fost plasaţi cei doi copii, nu mai poate face faţă cu ambii copii. Potrivit Mihaelei Nan, Barnevernet a asigurat-o că se vor căuta soluţii pentru ca băieţelul de doi ani şi sora lui de şapte ani să fie împreună, dar acest lucru nu s-a întâmplat. „Vineri dimineaţă mi-au spus că băiatul a luat contact în ultimul timp cu noii părinţi şi că vineri s-au dus să îl ia. Mi-au spus că nu au personal, că sunt supraaglomeraţi. Nu mi-au spus dacă a plâns, dacă s-a întâmplat ceva. Eu ştiu că fetiţa este teaumatizată pentru că atunci când ne întâlneam ea nu bea suc, de exemplu, fără să-i dea prima dată băiatului”, a declarat Mihaela Nan.

Citeşte întreaga declaraţie a soţilor Nan, pe Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net