Copiii învaţă să salveze planeta cu SuperMac la Ora de ecologie

Ultima actualizare:

    La «Ora de Ecologie», cei mici vor face cunoştinţă cu SuperMac.
La «Ora de Ecologie», cei mici vor face cunoştinţă cu SuperMac.

Campioni absoluţi ai mersului pe jos de îndată ce se ridică în picioare, fani înverşunaţi ai vehiculelor nepoluante pe două, trei sau patru roţi, după cum prind curaj şi experienţă în parc, copiii sunt primii şi cei mai conştiincioşi salvatori ai planetei. Gesturile simple, care le par adulţilor mai degrabă o corvoadă, sunt adoptate foarte repede de cei mici, iar ideea de a salva pădurile prin reciclarea hârtiei poate fi primul pas în educaţia ecologică a copilului tău.

Editura Mac-Mac, singura editură pentru copii 100% "verde" din România, şi magazinele Diverta le predau copiilor primele cursuri de reciclare, în fiecare sâmbătă, în perioada 29 septembrie - 1 Decembrie.

La "Ora de Ecologie", cei mici vor face cunoştinţă cu SuperMac, care le va arăta cum hârtia pe care o aruncă ei la coş se poate transforma în hârtia pe care sunt tipărite poveştile lor preferate şi le va explica de ce este atât de important să protejăm natura. Copiii vor pune în practică noile conoştinţe în cadrul unor ateliere creative şi vor putea pleca acasă cu o fotografie cu SuperMac montată într-o ramă din carton reciclabil.

,,Nu pot să salvez lumea, dar vreau să fac ceva care să știu 100% că ajută, mai exact să promovez salvarea copacilor, plămânul planetei. Poate că un adult nu are timp să se gândească la reciclat hârtia din casă, dar când vine copilul tău și îți spune cu toată convingerea că moare planeta dacă nu salvăm copăceii, se schimbă lucrurile", declară Ana-Maria Sterian, proprietara editurii Mac-Mac. Editura Mac-Mac a scos în primul an de la înfiinţare şapte cărţi de colorat imprimate pe hârtie reciclată şi a primit premiul special pentru un proiect editorial 100% "verde" la Gala Industriei de Carte 2012.

Programul evenimentelor din seria "Ora de ecologie. Ne distrăm, colorăm, învăţăm să reciclăm"

6 octombrie - Diverta din Mall Băneasa, orele 17.00-18.0013, 20 octombrie - Diverta din Mal Vitan, orele 17.00-18.0027 octombrie, 3 noiembrie - Diverta din Plaza România, orele 17.00-18.0010, 17 noiembrie - Diverta din Sun Plaza, orele 17.00-18.0024 noiembrie, 1 Decembrie - Diverta din Unirea Shopping Center, orele 17.00-18.00

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net