Crimă oribilă în Dâmboviţa: şi-au ucis şi îngropat în curtea casei al şaselea copil

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (Foto arhivă)
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. (Foto arhivă)

Un bărbat şi o femeie din localitatea dâmboviţeană Dobra, care au cinci copii, sunt cercetaţi penal şi au fost audiaţi de către procurori vineri, ei fiind suspectaţi că l-ar fi ucis şi îngropat pe cel de-al şaselea copil al lor, un băieţel născut prematur.

Un bărbat de 47 de ani şi o femeie de 38 de ani, din localitatea Dobra, judeţul Dâmboviţa, sunt anchetaţi şi au fost audiaţi, vineri, de către procurori, fiind suspectaţi că şi-au ucis copilul nou-născut, pe care l-ar fi îngropat în curtea casei, transmite MEDIAFAX.

Anchetatorii au aflat despre acest caz miercuri după-amiază, când au fost anunţaţi de cadrele medicale ale unui spital că la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care se simte rău şi care are toate semnele unei naşteri recente, femeia omiţând însă să spună că a născut.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă în acest caz, au descoperit că femeia a născut miercuri, înainte de termen, mai exact la şapte luni, iar tatăl a înhumat fătul într-o groapă săpată în curtea casei. La câteva ore de la naştere, femeii i s-a făcut rău şi a mers la spital, medicii anunţând Poliţia despre cazul său.

Cadavrul copilului, găsit îngropat în curte, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, rezultatul necropsiei arătând că fătul, un băieţel, s-a născut viu.

Tatăl copilului a fost audiat, însă a negat că el l-ar fi ucis pe micuţ. Vineri, mama copilului a primit acceptul medicilor să părăsească unitatea sanitară în care a fost internată, ea fiind, de asemenea, audiată, au declarat surse judiciare.

Împotriva celor doi nu au fost, deocamdată, luate măsuri preventive, audierile în cazul lor urmând a fi continuate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net