Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Dumitru Romeo Ilie (68 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz norocos. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei.


“Este primul meu câştig şi este un sentiment tare plăcut. Vă mulţumesc pentru acest premiu şi sper să vă mai vizitez şi cu alte lozuri norocoase”, ne-a spus pensionarul, căruia lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei. Cu banii câştigaţi, cititorul nostru fidel va lua masa în oraş. “O să mă premiez cu o masă la restaurant. Îmi iau şi soţia cu mine, pentru că e o bucurie de familie”, a conchis bărbatul. 

9-act-1-mic.jpg

Dumitru Romeo Ilie a câştigat 300 de lei

Şi Gheorghe Antonescu (65 de ani) a nimerit un loz norocos. “Cumpăr ziarul de când a apărut. Găsesc tot ce trebuie în el şi sunt mereu informat, nu-mi scapă nimic. Banii au picat la ţanc, pentru că am nevoie să-mi cumpăr nişte medicamente”, ne-a spus bucureşteanul, care a câştigat 300 de lei. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

 

 
 
Loading...