Cu premiul de la Click! mă răsfăţ la restaurant

Ultima actualizare:

    Gheorghe Antonescu  nu ratează nici un număr  din ziarul preferat
Gheorghe Antonescu nu ratează nici un număr din ziarul preferat

Ziua şi câştigătorii la Click!MANIA. Dumitru Romeo Ilie (68 de ani) nu ratează nici un număr din ziarul Click!, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un loz norocos. Bucureşteanul a câştigat 300 de lei.

“Este primul meu câştig şi este un sentiment tare plăcut. Vă mulţumesc pentru acest premiu şi sper să vă mai vizitez şi cu alte lozuri norocoase”, ne-a spus pensionarul, căruia lozul Click!MANIA i-a adus 300 de lei. Cu banii câştigaţi, cititorul nostru fidel va lua masa în oraş. “O să mă premiez cu o masă la restaurant. Îmi iau şi soţia cu mine, pentru că e o bucurie de familie”, a conchis bărbatul. 

Dumitru Romeo Ilie  a câştigat 300 de lei
Dumitru Romeo Ilie a câştigat 300 de lei

Şi Gheorghe Antonescu (65 de ani) a nimerit un loz norocos. “Cumpăr ziarul de când a apărut. Găsesc tot ce trebuie în el şi sunt mereu informat, nu-mi scapă nimic. Banii au picat la ţanc, pentru că am nevoie să-mi cumpăr nişte medicamente”, ne-a spus bucureşteanul, care a câştigat 300 de lei. Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare de microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net