Cum cureţi vesele din sticlă ca să le redai strălucirea de altădată

Ultima actualizare:

Paharele se curăţă cu oţetÎn timp, paharele, care odată erau strălucitoare, prind o peliculă albiciasă din cauza calcarului care se găseşte în apă. Pentru a le reda strălucirea de odinioară, curăţă-le folosind oţet de mere. Pune puţin oţet în  fiecare pahar, iar apoi toarnă apă fierbinte. Aşteaptă jumătate de oră pentru ca soluţia să-şi facă efectul, iar apoi spală folosind un burete. Atenţie! Nu folosi buretele de sârmă sau unul foarte abraziv pentru că vei zgâria sticla. Clăteşte bine folosind apă rece.

Vasul termorezistent se spală cu bicarbonat În vasul termorezistent gătim mâncare la cuptor. Şi, de-a lungul timpului, sticla se murdăreşte cu pete de arsură care sunt foarte greu de scos. Însă, nu imposibil. În primul rând, scufundă vasul în apă fierbinte şi aşteaptă jumătate de oră pentru ca petele de arsură să se mai înmoaie. Apoi, prepară o pastă din bicarbobat de sodiu şi oţet de mere. Frecă zonele mudare cu această pastă, folosind un burete de bucătărie.

Farfuriile se albesc dacă le fierbi în lapte Dacă vrei să reîmprospătezi culoarea albă a farfuriilor şi vrei să maschezi eventualele zgârieturi sau crăpături fine, ar trebui să foloseşti cu încredere laptele. Fierbe farfuriile într-un litru de lapte, iar apoi, după ce a dat în clocot, stinge focul. Lasă farfuriile în lapte, până ce acesta se răceşte. Clăteşte-le apoi cu apă călduţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net