Cum poți avea becuri inteligente în toată casa?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un proiect de pe Kickstarter promite să transforme orice bec într-unul inteligent, cu ajutorul conexiunii la smartphone. Emberlight a strâns deja 79.000 de dolari din 50.000 ceruți. 

Ce este emberlight? La prima vedere avem de-a face cu un adaptor inteligent pentru becuri. Se înfiletează ca un bec normal și apoi becul se infiletează în interiorul gadgetului. După aceea, putem să controlăm lumina cu ajutorul unei aplicații de smartphone. Ca să înțelegem mai bine, priviți video-ul de mai jos.

Cu emberglight putem să stingem lumina din aplicația de smartphone sau putem acționa mai multe becuri deodată. Dar nu numai asta. Putem să administrăm luminozitatea unui bec în funcție de nevoile noastre.

De asemenea, gadgetul simte când suntem aproape de casă și aprinde lumina, dar dacă o uităm aprinsă când plecăm, o stinge pentru noi. În plus, putem să ne amintim să aprindem lumina sau să o închidem indiferent unde suntem, cu ajutorul aplicației.

Avantajul emberlight e că poate fi folosit cu orice bec de pe piață. Ca să ne bucurăm de avantajele sale, trebuie pur și simplu să avem un bec care să reziste la moderarea intensității și să nu se ardă de la acest lucru. În rest, totul se face prin simpla înfiletare a părții inteligente. E Internet of Things la modul cel mai simplu și nu necesită un bec separat, inteligent. În plus, totul e programabil. Becurile se pot aprinde dimineața, la ora la care sună alarma. Becurile se pot stinge după o anumită oră în camera copilului.

Emberlight costă 50 de dolari, iar două bucăți costă 79 de dolari. Mai sunt 12 zile din campanie. Sistemul e compatibil și cu Android sau iOS. Producția va începe în februarie 2015.

Vezi video-ul detaliat despre cum sa ai becuri inteligente în toată casa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net