Cumpără electrocasnice cu bani puţini!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţi s-a stricat frigiderul? Nu mai funcţionează televizorul sau maşina de spălat? Nu te îngrijora! Nu este nevoie să cheltuieşti foarte mult pentru a le înlocui! Iată cum poţi achiziţiona aparatură electrocasnică la preţuri foarte mici, de la firme consacrate şi care prezintă şi garanţie.

Dacă ţi s-a defectat televizorul şi nici nu mai poate fi reparat, nu este cazul să faci un împrumut pentru unul nou. Perioada de criză prin care trecem cu toţii nu este un moment potrivit pentru astfel de achiziţii costisitoare.

Află că mai există câteva modalităţi prin care poţi cumpăra cu bani puţini produsul electrocasnic dorit: fie alegi electrocasnice returnate, fie alegi de la second hand.

Alege electrocasnice returnate

Cea mai profitabilă categorie de unde poţi alege cuprinde produse returnate după o anumită perioadă de timp de foştii proprietari.

Motivele acestora sunt diverse:

Produsul a fost primit cadou şi nu le-a fost necesar;

Clientul nu s-a documentat înainte de a face achiziţia, astfel încât a ales un produs care nu corespunde nevoilor sale;

Articolul respectiv a avut defecte de fabricaţie;

Articolul nu a corespuns prezentării din magazin, etc.

Producătorul sau distribuitorul se ocupă de produsul returnat reparând, mai întâi, defecţiunea, dacă este cazul. De cele mai multe ori însă nu este necesară o reparaţie. În unele cazuri, este posibil ca ambalajul să fie puţin deteriorat din cauza neatenţiei fostului proprietar.

Tot în această categorie intră şi produsele care au stat multă vreme expuse în rafturile magazinului şi au fost folosite de probă. Un mare avantaj pe care îl prezintă acest tip de produse este faptul că poţi alege electrocasnice fabricate de firme consacrate.

Mai mult decât atât, aceste electrocasnice costă mult mai puţin decât un produs nou dar fabricat de o firmă necunoscută. Astfel, cumperi cu bani puţini articole performante şi rezistente. În general, acestea au o garanţie de un an.

Optează pentru aparatură second hand

În această categorie intră produse folosite şi vândute după o anumită perioadă de timp. De cele mai multe ori, proprietarul vinde produsul pentru că nu îi mai este necesar. Dar, pentru a încheia o afacere bună, trebuie să ai în vedere două aspecte: locul de unde cumperi şi produsul pe care îl cumperi.

Locul de unde cumperi este cel mai important. Iată ce opţiuni ai:

 Anunţuri particulare din ziare sau de pe internet; va trebui să verifici dacă persoana este de încredere; anunţurile de acest gen se adresează, în general, studenţilor şi tinerilor;

 Magazine care se ocupă cu vânzarea produselor electrocasnice second hand; acestea achiziţionează, repară sau recondiţionează aparatul, iar apoi îl vând la un preţ relativ redus, cu o scurtă perioadă de garanţie;

 Rude şi prieteni care le vând sau le donează;

Un dezavantaj al acestor electrocasnice este faptul că nu beneficiază întotdeauna de garanţie. Atunci când cumperi dintr-un magazin, de obicei garanţia este de un an. Acesta este motivul pentru care trebuie să verifici foarte atent produsul înainte de a da banii pe el.

Uite ce nu trebuie să iei la mâna a doua

Produse precum frigiderul, maşina de spălat, congelatorul sau cuptorul cu microunde pot fi cumpărate şi folosite fără probleme, după o simplă verificare şi apoi curăţare generală. Dar, există şi produse pe care nu trebuie să le cumperi decât noi.

Aragazul - evită să achiziţionezi la mâna a doua aparate de gătit. Un aragaz uzat şi neîngrijit îţi poate pune viaţa în pericol. De asemenea, grăsimea şi resturile alimentare acumulate pe suprafaţa acestuia şi în cuptor sunt aproape imposibil de curăţat şi prezintă un adevărat focar de infecţie.

Ventilatorul, aeroterma - dacă acestea sunt murdare în interior, pline de praf sau resturi de tot felul, mizeria acumulată ar putea lua foc şi ar putea să-ţi pună în pericol viaţa. De asemenea, este foarte posibil să se producă un incendiu din cauza firelor electrice neizolate corespunzător.

Aparatul pentru epilat - nu este deloc sănătos să foloseşti un aparat de epilat pe care l-a mai folosit şi altcineva. Acesta este un produs care nu se împrumută, la fel ca şi periuţa de dinţi sau aparatul de ras.

Citeşte şi:

Iată din ce motive se strică aparatura electrocasnică!

Aşa ai răcoare în casă cu bani puţini!

Ai 12 săptămâni ca să scapi de electrocasnicele vechi

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net