Daciana Sârbu trimite mâncare cu sufertaşul. Vezi cine este norocosul!

Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta primeşte mâncare la sufertaş! Are mai multe kilograme în plus, în ciuda faptului că face sport ori de câte ori are ocazia. Soţia lui a decis că e timpul să dea jos „colaceii” şi îi trimite mâncare sănătoasă, cu puţine calorii, cu sufertaşul. Dezvăluirea a făcut-o Cornelia Naum, mama premierului, la „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

„Face cură de slăbire, impusă de Daciana, care îi trimite mâncarea la sufertaş. M[nâncă ceva bio, nişte preparate luate nu ştiu de unde, e o firmă specializată care prepară cu un anumit dozaj al caloriilor”, a spus mama premierului, Cornelia Naum.

Ea a preciazat că toţi cei apropiaţi l-au sfătuit pe Victor Ponta să slăbească. Unul dintre motivele creşterii în greutate ar putea fi stresul, pe lângă faptul că mânca „ce nimerea”, a mai spus Cornelia Naum.

„El s-a speriat când s-a văzut la televizor, a spus că trebuie s-o asculte pe Daciana, trebuie să mânânc sănătos”, a adăugat mama premierului.

Daciana Sârbu a învăţat să gătească „deştept” şi îi învaţă şi pe tinerii părinţi să gătească hrană plină de vitamine şi cu puţine calorii pentru copiii lor. Face asta şi acasă, şi chiar postează în fiecare duminică o reţetă pentru desert care nu îngraşă, pe care le găteşte pentru familia sa, în weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net