Darius are nevoie de 60.000 euro în lupta cu cancerul!

Ultima actualizare:

    Darius așteaptă de pe un pat de spital o minune care să-l ajute să trăiască
Darius așteaptă de pe un pat de spital o minune care să-l ajute să trăiască

Darius Bunget e un băiețel ce ar trebui să împlinească 3 ani la 23 mai. Dar cancerul de care suferă ar putea să împiedice asta. Ca să nu devină „înger” mult prea devreme, Darius are nevoie de tratament în Turcia, unde ar trebui transferat după Paști. Dar și de 60.000 de euro pentru asta. Acum, în preajma Învierii Domnului, poate reușim o minune!

Darius a fost un copil dorit cu disperare de părinții lui. Dar cu „ursitoare” rele, după cum au evoluat lucrurile. Tatăl, Marius Bunget, este soldat gradat profesionist la Batalionul 2 Infanterie Călugăreni. A participat la multe misiuni externe, din Bosnia, în Irak, din Kosovo, în Afganistan. Avea 43 de ani când soarta i-a dăruit, în sfârșit, copilul mult visat. Lui și soției, Simona care l-a născut pe Darius la 34 de ani. Și, ironia soartei, lucra ca asistent medical în secția de oncologie a Spitalului Fundeni. O vreme, totul părea normal, până în decembrie 2017. Atunci, Darius s-a simțit rău întâia oară. Analizele au dat un verdict crunt: cancer. Sau, mai tehnic spus, tumoare malignă țesut conjunctiv și alte țesuturi moi ale bazinului. A urmat o intervenție chirurgicală, apoi chinul chimioterapiei. Mama i-a stat alături, clipă de clipă, tatăl fiind nevoit să muncească pentru singurul venit al familiei.

Micul Darius, împreună cu tatăl lui, în timpul ședințelor de chimioterapie
Micul Darius, împreună cu tatăl lui, în timpul ședințelor de chimioterapie

Pe 23 mai ar trebui să împlinească 3 ani

Șapte ședințe de chimioterapie în țară, apoi, cu o reducere obținută prin Casa de Sănătate, tratamentul continuă în Franța: radioterapie și tomoterapie. Dar coșmarul nu vrea să se termine. În martie 2019, analizele arătau mase tumorale de 35 mm. Și dureri, dureri mari. Darius este acum internat la Fundeni. I se dă morfină pentru a rezista suferinței. Iar speranța ar veni dinspre doctorii din Turcia care i-au acceptat cazul. Dar totul costă. Mult. Prea mult pentru puterile părinților distruși de atâta luptă și, acum, neputință. Ar trebui ca după Paști, Darius să fie transferat în Turcia. Însă, doar dacă vor exista acei bani. Pe 23 mai, băiețelul ar împlini 3 ani. El nu știe prea multe despre ce fac oamenii mari, despre lacrimile lui mami si tati. Știe doar că îl doare. Și că ar vrea să apuce să împlinească 3 ani. Dacă are noroc și oamenii vor fi buni și generoși, chiar și 4 ani. Chiar și 40. Acum, însă, are nevoie de o minune. O minune ca o Înviere!

Conturile in care puteti dona:

RO91 RNCB 0669 0356 2882 0001 - Bunget Marius Gabriel – deschis la BCRRO53 BTRL RONC RT03 9255 1301 - Bunget Simona – deschis la Banca Transilvania 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net