De la şcoală la spital, după o ţigară cu droguri

Ultima actualizare:

    Trei eleve din Ploieşti au leşinat  după ce au consumat etnobotanice în pauză
Trei eleve din Ploieşti au leşinat după ce au consumat etnobotanice în pauză

Incident grav la o şcoală din Ploieşti. Trei eleve de la Colegiul Tehnic “Toma Socolescu” au ajuns la spital, una dintre ele inconştientă. Asta după ce au consumat o ţigară cu substanţe etnobotanice pe care au procurat-o de la un coleg. Totul s-a petrecut într-o pauză.

Nu a trecut mult timp de când au fumat această ţigară şi fetele din clasa a X-a au început să se simtă din ce în ce mai rău şi şi-au anunţat colegii de clasă. Două echipaje de la Ambulanţă au ajuns imediat, iar medicii spun că tinerele erau într-o stare “postlipotimie, agitate, asta după ce au consumat etnobotanice”.

Aşa se face că fetele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigaţii amănunţite. Medicii spun că viaţa tinerelor nu este în pericol, dar încă nu cunosc substanţa pe care au consumat-o. Ei speră că vor fi ajutaţi de poliţiştii care investighează cazul.

Chiar dacă efectele substanţei au trecut, povestea nu va rămâne fără urmări. ”Conform regulamentului, cea mai aspră pedeapsă pe care o putem aplica este o eliminare de cinci zile care atrage şi scăderea notei la purtare cu minim trei puncte”, a declarat profesoara Rodica Avramescu, directorul Colegiului “Toma Socolescu” din Ploieşti. Cert este că poliţiştii au intrat pe fir. „Poliţia face cercetări pentru deţinere în vederea consumului de substanţe interzise”, a declarat Marian Popescu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Rodica Avramescu, directorul  colegiului, a anunţat ce sancţiuni  riscă cele trei eleve
Rodica Avramescu, directorul colegiului, a anunţat ce sancţiuni riscă cele trei eleve
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net