Cei cinci elevi constănţeni care sunt în arest sub acuzaţia că au violat o colegă, vor fi prezenta în faţa magistraţilor. Ei cer să fie judecaţi în libertate. Din rechizitoriul anchetatorilor au apărut noutăţi importante.


Cei cinci elevi constănţeni, acuzaţi că au violat o colegă de 15 ani, şi un tânăr de 23 de ani, acuzat de şantaj în acelaşi dosar, se vor prezenta, vineri, în faţa unui magistrat din cadrul Judecătoriei Constanţa. Ei solicită să fie anchetaţi în libertate, scrie cugetliber.ro.

Scandalul a izbucnit după ce mai multe filmuleţe şi fotografii au circulat pe Internet, în care Roxana B., de 15 ani, făcea sex cu mai mulţi liceeni, imediat după „Balul bobocilor”. Fata a spus mamei că a fost drogată şi violată. Mama, de profesie avocat, aceasta a făcut imediat plângere la Poliţie.

CLIIMA20140207_0040_1.jpg

Liceenii au pus poze şi filmuleţe pe Internet

CLIIMA20140207_0042_1.jpg

Roxana B. spune că a fost drogată

Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus arestarea celor cinci minori, implicaţi în scandalul sexual în care protagonista a fost o elevă de 15 ani. De asemenea, în dosar a fost arestat şi vărul unuia dintre suspecţi, acuzat de şantaj.

Însă, băieţii au spus că Roxana B. Ar fi făcut sex din plăcere, ba, mai mult, a insistat ca cei cinci să vină la ea acasă. De asemenea, unul din băieţi a spus că mai făcuse de patru ori sex cu ea şi că "din două în două zile" îi trimitea zeci de fotografii cu ea dezbrăcată.

CLIIMA20140207_0043_1.jpg

Orgia s-a petrecut imediat după "Balul bobocilor"

CLIIMA20140207_0044_1.jpg

Fata trimitea băieţilor poze cu ea dezbrăcată

În 17 ianuarie, băieţii implicaţi în scandalul sexual au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, iar acum cer eliberarea din arest.

Cei cinci liceeni sunt acuzaţi de fapte grave: viol, complicitate la viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu, scrie cugetliber.ro. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi Răzvan Claudiu Sîrbu, un tânăr de 23 de ani, acuzat de şantaj.

În rechizitoriul prin care au fost trimişi în judecată suspecţii, procurorii spun că, în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, prima oprire a tinerilor a fost la locuinţa unuia dintre ei, Severius Alexandru V., unde minora Roxana B., care era într-o stare în care nu-şi putea exprima consimţământul, a fost violată de Dan Cristian I., Sever Tekin A., Flavius Evelin Vasile Ş. şi Severius Alexandru V., cu toţii dezbrăcând-o pe fată şi încurajându-se, unul pe celălalt, pentru comiterea faptelor ilegale, scrie aceeaşi sursă.

„Totodată, s-a reţinut că ceilalţi inculpaţi i-au acordat acte de ajutor moral şi material, constând în încurajarea faptei, în dezbrăcarea şi ulterior în spălarea părţii vătămate în cada din baia locuinţei”, se mai precizează în actul parchetului.

„Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au atras atenţia anchetatorii, citaţi de cugetliber.ro.

Loading...
Citeste tot despre: