Distanța întărește căsnicia?

Ultima actualizare:

Ochii care nu se văd se uită, spune o vorbă din bătrâni, cu toate că nu este 100% adevărată. Relațiile care rezistă probei distanței nu sunt imposibile, dar cele care o fac pot plăti un preț destul de mare.

Când relația scârțâie, distanța poate echilibra situația

Deși nu mulți ar recunoaște-o, acesta este unul din motivele din cauza cărora mulți oameni decid să plece din țară și să muncească la străini. Dacă relația voastră are multe probleme, amândoi puteţi privi această situație ca pe o oportunitate. Ce nu se vede nu există – dacă e să ne luăm după un proverb chinezesc, și poate de aceea se ajunge într-un cuplu la o împăcare cu celălalt, indiferent câte s-ar dori schimbate. La sfârșitul perioadei, veți vedea dacă relația mai durează. Indiferent cât de mulțumiți sunteți cu acest compromis, cred că este mai bine să vorbiți față în față despre cum vă simțiți și care este statutul relației voastre.

Mai bine vă despărțiți decât să se simtă păcălit și înjosit vreunul dintre voi. Problema și mai mare este când iubirea este în toi, iar la mijloc sunt unul sau mai mulți copii mici. Oare compensează banii și siguranța financiară iubirea tatălui și existența modelului parental în casă? Banii sunt mai importanți pentru voi  decât pentru cei mici, asta dacă vorbim de situații normale, nu de sărăcie lucie. Dacă e vorba de supraviețuire, faci orice ca familia ta să reușească, dar dacă ai un trai decent și o oportunitate mai bună, e important să cântărești foarte bine decizia pe care o vei lua.

Vezi de ce alte lucruri trebuie să ții cont pentru o relație solidă, pe clickpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net