Doctor Beatrice Mahler despre situația critică din spitale. ”Fără vaccinare vom trăi o dramă pe care mintea nu o poate cuprinde”

Ultima actualizare:

    Pacienții așteaptă în ambulanțe să fie evaluați de mediciFOTO: Facebook/ Institutul Marius Nasta
Pacienții așteaptă în ambulanțe să fie evaluați de mediciFOTO: Facebook/ Institutul Marius Nasta

Numărul cazurilor grave de COVID care au nevoie de tratament în secțiile de terapie intensivă este mare. Sute de români mor în fiecare zi, iar alți mult peste 10.000 se infectează la fiecare 24 de ore. Peste toate acestea, spitalele găsesc cu greu locuri pentru bolnavi, iar situația este tot mai critică.

Managerul Institutului Marius Natsa din București, doctorul Beatrice Mahler spune că situația este extrem de dificilă.

”Deja suntem în spitale, supraîncărcați de pacienți care vin. În acest moment găsim cu dificultate loc pentru ei. Sunt multe situații în care pacienții rămân pur și simplu internați pe scaune până când se eliberează un pat.

18.000 de cazuri înseamnă o săptămână - 10 zile de aproape dublare a presiunii din acest moment. În București este cel mai mare număr de cazuri. Nici nu pot să-mi imaginez ce o să se întâmple”, a explicat marți, 19 octombrie, medicul pentru Ziare.com. Dr. Mahler a mai spus că toți cei internați în spitaleul pe care îl conduce au nevoie de oxigen.

Medicul Beatrice Mahler: ”Vom trăi drame ce nu pot fi cuprinse cu mintea omenească”

Doctorul Mahler a subliniat că ”este important să înțelegem fiecare dintre noi că fără efort nu reușim să depășim acest moment. Vaccinarea este singura soluție pe care trebuie să o îmbrățișăm pentru că vrem ca peste 3-4 săptămâni să se amelioreze situația. Și fără diagnostic, izolare și vaccinare pentru a ajunge la o direcție corectă, vom trăi o dramă de proporții pe care cred că mintea noastră în acest moment nu o poate cuprinde”.

Despre dacă ar fi util un lockdown acum, medicul Beatrice Mahler a spus că ”autoritățile trebuie să decidă”.

Citește și:Povești înfiorătoare din spitale. Oameni care cer să fie spovediți și antivacciniști urlând că se fac experimente

Dramele pacienților COVID-19. Dr. Genoveva Cadar, medic șef ATI: ”Medicilor le e greu să aleagă pe cine trimit în terapie intensivă”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net