Doi frați dispăruți și căutați de sute de polițiști ar fi plecat de acasă din cauza bătăilor primite de la tată

Ultima actualizare:

     Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, au dispărut de acasă Foto: observatornews.ro
Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, au dispărut de acasă Foto: observatornews.ro

Doi frăţiori au fost dați dispăruţi miercuri seară (2 iunie) din Caraş-Severin şi căutaţi fără încetare de un sat întreg şi sute de forţe de ordine. Potrivit poliţiştilor, cei doi copilaşi au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuţi de tatăl lor.

Sute de oameni i-au căutat cu disperare pe cei doi fraţi. O noapte întreagă, apoi încă o jumătate de zi. După 18 ore, Florin, în vârstă de 5 ani, şi surioara lui Maria, de 3 ani, au fost găsiţi de un pădurar. Omul i-a văzut pe marginea unui drum, la 8 kilometri de casă, şi a sunat la 112.

Erau teferi, chiar dacă au dormit o noapte în frig, sub cerul liber. Au avut noroc că nu au fost atacaţi de animale, având în vedere că au înnoptat într-o zonă de munte, cu pădure deasă. Cei doi copii au plecat de acasă după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor și au fost preluați de către Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, relatează observatornews.ro.

Anunțul poliției

"În urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la situația celor doi frați dispăruți și găsiți în cursul zilei de ieri, 03 iunie, s-a stabilit că aceștia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor. În acest caz, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Până în momentul de față, Poliția nu a fost sesizată cu privire la astfel de fapte în legătură cu cei doi minori. Minorii au fost preluați de reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru a dispune măsuri conform competențelor instituționale. Mulțumim reprezentanților mass-media pentru mediatizare și cetățenilor și voluntarilor pentru implicare în soluționarea acestui caz", a transmis poliția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net