Dumnezeu i-a luat la El în timp ce dormeau

Ultima actualizare:

    Aşa arătau micuţii în urmă cu 6 luni
Aşa arătau micuţii în urmă cu 6 luni

Imagini cutremurătoare, luni dimineaţă, într-o garsonieră din Rovinari, Gorj. Vecinii care au spart uşa locuinţei, pentru că simţeau miros puternic de gaze, s-au înfiorat. Şase copilaşi cu vârste cuprinse între şase luni şi 7 ani, zăceau morţi, alături de tatăl lor.

Nenorocirea a fost descoperită după ce doi copilaşi din bloc s-au simţit rău şi au ajuns la spital, unde medicii au stabilit că s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Oamenii din imobil au căutat sursa scăpării de gaze şi au ajuns la locuinţa lui Cosmin Bumbu (29 de ani). Au spart uşa şi s-au îngrozit. Cinci copilaşi zăceau pe pat fără suflare, iar tatăl lor era mort în cadă.

6 copii şi tatăl lor au murit intoxicaţi cu gazele scăpate de la o instalaţie improvizată
6 copii şi tatăl lor au murit intoxicaţi cu gazele scăpate de la o instalaţie improvizată

Şocul a fost şi mai mare când, pompierii sosiţi la locul tragediei, au mai găsit un copilaş mort. Un băieţel de 5 ani era ascuns după un fotoliu, semn că ar fi încercat să se salveze, dar nu a mai reuşit. Un singur copil al familiei a supravieţuit, ca prin minune. O fetiţă care în noaptea fatidică a dormit la bunicii ei, în Târgu Jiu. Vecinii spun că micuţii s-au simţit rău şi în urmă cu câteva zile, când tatăl i-a dus la spital, dar a spus apoi că le-a fost rău de la mâncare.

În realitate, în locuinţa lor erau scurgeri de gaze. Bărbatul montase singur, în urmă cu două luni, o centrală termică pe gaze, cumpărată la mâna a doua. Oamenii l-au avertizat că e periculos, dar el a spus că se pricepe. Acum, aproape toată familia a plătit pentru neglijenţa bărbatului. Mama copiilor, plecată la muncă în Italia, este în stare de şoc. Urma să vină în ţară, în concediu, dar acum vine să-şi îngroape micuţii şi soţul.Toţi vor fi înmormântaţi pe cheltuiala primăriei, care intenţionează să declare zi de doliu. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net