El vinde roşii medicinale

Ultima actualizare:

    Legumele pentru diabetici se vând cu 5 lei kilogramul
Legumele pentru diabetici se vând cu 5 lei kilogramul

Un inginer din comuna doljeană Perişor cultivă de mai bine de cinci ani în serele lui roşii pentru diabetici, pe care le vinde la preţuri asemănătoare cu cele de import.

Marian Baronescu susţine că tomatele au un conţinut mare de licopeni, mai exact de 5-7 ori mai mare decât cele normale, informează adevarul.ro. Inginerul Marian Baronescu susţine că licopenul din roşii este un antioxidant puternic care ajută la refacerea ficatului şi este bun pentru lupta împotriva bolilor cardiovasculare, dar pot fi consumate şi de diabetici pentru că au un conţinut scăzut de zahăr. Când a intrat cu roşile medicinale pe piaţă oamenii au fost reticienţi, dar acum situaţia este cu totul alta.

„Este bine să ştim că toate bolile din ziua de astăzi sunt rezultatul a ceea ce consumăm. Pentru a putea avea un organism sănătos este bine să mâncăm 4 sau 5 roşii dimineaţa. Au un gust dulce acrişor, un pic acidulat, şi de culoarea ciocolatei, dar sunt vindecătoare“, a mai spus fermierul din Dolj. Tomatele sunt recunoscute chiar şi de specialişti care ne sfătuiesc să le consumăm cu încredere.

„Roşiile pentru diabet, dar şi castraveţii amari sonţin aminoacizi si nutrienţi necesari pentru o dietă. Roşiile au un conţinut mare de licopeni, iar castraveţii amari conţin aminoacizi, cât şi insulină“, a declarat Oana Cătănoiu, nutriţionist. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net